1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Småbil
Jag vill....

Småbilar

Letar du efter en liten bil? Upptäck Toyotas utbud av mindre bilar. Även om de är de minsta modellerna i vårt utbud, gör de ett långt mycket större intryck med sin kraftfulla, starka och slående design. Kombinationen av avancerad teknik och en imponerande look gör dem lika perfekta för stadskörning som längre äventyr. Helt enkelt redo att åka vart som helst! 

Smidig och slående

Toyotas mindre bilar är perfekta för stadskörning då de är enkla att hantera, parkera, små och smidiga men samtidigt väldigt effektiva. Med ett kaxigt utseende och modern design kommer du inte köra obemärkt förbi när du kör i staden. Dessutom är de lika agila ute på större vägar.

Säkerhet och stabilitet

I alla bilar från Toyota garanterar vi att säkerheten kommer först. Därför är även våra minsta modeller fulla med säkerhetsteknik och tillbehör. Vår prioritet är att du ska känna dig säker och stabil på vägen, oavsett om det innefattar att fixera en barnstol med ISOFIX eller att hjälpa dig hålla dig inom ditt körfält med Intelligent körfilsvarning (LDA).

Snäll mot miljön

Som marknadsledare samlar Toyota in all erfarenhet för att ständigt utveckla och förbättra sina modeller och göra dem ännu snällare mot miljön. Smidigheten och effektiviteten med låga utsläpp gör Toyotas mindre modeller till ett perfekt alternativ som både är lite snällare mot miljön och din plånbok.

Möt Aygo X

Stadskörning pånyttfödd - Stora upplevelser kan komma i ett litet format. Aygo X är en liten bil med storslagen attityd. 

Trendigaste crossovern i stan - Med 18-tums lättmetallfälgar under överdimensionerade stänkskärmar får Aygo X en bredare väghållning med en cool och självsäker närvaro, var du än kör.

I synk med dig och din stad - Med alla sina intuitiva och sömlöst uppkopplade funktioner kommer Aygo X att kännas som din smartphone på hjul. 

 

 

Upptäck Aygo X

Möt Yaris

Utrymme för allt du behöver - Yaris bagageutrymme rymmer upp till 286 liter, tillräckligt för att du ska få med dig allt du behöver. 

 

Håller dig på den säkra sidan - Yaris är utrustad med Toyota Safety Sense som består av en rad avancerade funktioner för säkerhet och förarassistans. 

 

Avancerad teknik - Yaris är utrustad med massor av innovativ teknik, från en smidig och effektiv hybriddrivlina till säkerhetssystem och uppkopplade digitala tjänster.

 

Upptäck Yaris

Möt Yaris Cross

I konstant rörelse - Med hög markfrigång och hög förarposition ger Yaris Cross dig allt självförtroende du behöver och med intelligent fyrhjulsdrift, den rymliga och praktiska interiören behöver du heller aldrig kompromissa mellan vardag eller äventyr

Oslagbar körglädje, varje dag - Det självladdande hybridsystemet levererar både klassledande prestanda och effektivitet, medan AWD-i ser till att du har kontroll i alla situationer och på alla väglag.

Alltid uppkopplad - Yaris Cross är utrustad med massor av innovativ teknik, från en smidig och effektiv hybriddrivlina till säkerhetssystem och uppkopplade digitala tjänster.

 

Upptäck Yaris Cross

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/se/sv?carType=20b4134a-2944-4ebc-bf4e-6ae871af6bce&gad_source=5&gclid=EAIaIQobChMIvu2p1OXBhwMV6hCiAx08CglIEAAYAiAAEgLao_D_BwE&gclsrc=aw.ds

Forced client side injection based on cached strategy

Upptäck våra biltyper