1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Pickup
Jag vill....

Pickup

Pickup är oftast en lätt lastbil som är populär bland hantverkare, skogsägare, lantbrukare och andra som behöver en tålig bil som kan lasta mycket. Och med en pickup från Toyota får du en fyrhjulsdriven arbetshäst som tål tuffa tag. Om du vill uppgradera dig har tar våra återförsäljare gärna din pickup som inbyte och de har även begagnade bilar till försäljning.

Legendarisk kvalite

Med en pickup från Toyota får kvalitet och tålighet du kan lita på förpackat i en kraftfull och modern design.

Valfrihet

Toyota Hilux är en pickup som finns i en mängd olika utförande så att du kan hitta en som passar dig, ditt liv och ditt jobb perfekt.

Ostoppbar

Med bland annat fyrhjulsdrift, diffspärr, Active Traction Control (A-TRC) och downhill assist control (DAC) är Toyota Hilux en ostoppbar pickup.

Upptäck våra pickup-modeller 

Om du har en äldre Toyota-modell, tar våra återförsäljare gärna den i inbyte och de har även gott om prisvärda begagnade bilar av pickup-modeller till försäljning.

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/se/sv?sortOrder=modelName&model=hilux

Upptäck våra biltyper

Toyota Hilux

Vår ikoniska pickup Toyota Hilux är känd världen över för sin legendariska kvalitet och tålighet. Oavsett var du ska och vilken terräng du behöver ta dig igenom är Toyota Hilux redo att ta sig an utmaningen. 

 

 

 

Upptäck Toyota Hilux