1. Uppkopplade tjänster
Jag vill....

Alltid uppkopplad

MyToyota-appen

Den nya MyToyota-appen ger dig en mängd uppkopplade tjänster – alla utformade för att göra livet lite enklare. Med hjälp av mobilappen kan du kommunicera med din bil, var du än befinner dig. Du kan planera resor hemifrån, optimera din körning, styra klimatanläggningen och mycket mer. MyToyota-appen är utformad för framtiden, då den kommer vara den primära kontaktpunkten mellan dig och din bil.

 

Läs mer

Multimedia

Njut av fördelarna med det inbyggda navigationssystemet. Det ger dig navigering med trafikinformation i realtid, varningar för fartkameror, information om bensinstationer samt POI (sevärdheter)*. Du kan också använda Apple CarPlay eller Android Auto för att spela upp musik och använda dina favoritappar på instrumentpanelen.
Läs mer

MyToyota kundportal

Vår MyToyota kundportal samlar alla småsaker som rör ditt fordon på ett ställe med lättanvända funktioner som är tillgängliga online när du vill ha dem. Var du än befinner dig kan du logga in för att hantera dina servicetider, kontrollera din instruktionsbok eller uppdatera dina navigationskartor. Så oavsett om din bil är ny eller gammal, hjälper vi dig att ta hand om den så att du kan få ut mesta möjliga av din Toyota.
Läs mer
Upptäck några av de funktioner som ger dig lugn och ro och extra bekvämlighet

Lås/lås upp

Fjärrlås olåsta dörrar eller ge andra tillgång till ditt fordon.

Coaching för hybridkörning

Lär dig hur du får ut mesta möjliga av din Toyota-hybrid, kör mjukare i EV-läge och sänker din bränsleförbrukning.

Fjärrfunktioner

Slå på luftkonditioneringen från ditt hem eller annan plats.

Köranalys

Hämta tidigare kördata för analys av körstil.

Dela till bil

Planera enkelt din nästa resa och skicka resplanen direkt till din Toyotas navigationssystem.

Följ din nya bil

Följ den senaste statusen för din nybeställda bil och håll dig uppdaterad om när bilen levereras till din lokala Toyota-återförsäljare.

*Tillgängliga funktioner och fordonsspecifikationer kan variera mellan olika modeller och marknader. Vänligen kontakta din lokala Toyota-återförsäljare och se instruktionsboken för ytterligare information.

Lär dig mer om våra Uppkopplade tjänster

Manualer & Frågor och svar