1. Connected Services

Uppkopplade tjänster

Livet händer när du ansluter

Oavsett om du befinner dig i eller utanför din bil, kan du hålla full kontroll över din Toyota med MyT. En helt ny svit med uppkopplade tjänster tillgängliga via smartphone-appen och i bilens multimediadisplay. Allt för att göra körningen säkrare och roligare.

 

GÖR LIVET MED DIN TOYOTA ENKLARE

Med appen på din smartphone och vart du än befinner dig, kan du kommunicera med din bil. Du kan planera resor hemifrån, hitta din bil, optimera körningen, ta emot köranalyser och meddelanden om serviceunderhåll.

 • Hybrid Coaching

  Bli bäst på att köra bränslesnålt.

  Med appen har du fri tillgång till exklusiv Hybrid Coaching baserat på dina tidigare resor. Det innebär bland annat att du enkelt kan maximera den tid du kör på enbart el vilket minskar både CO2-utsläppen och din totala bränsleförbrukning.

   

   

 • Hitta min bil

  Oavsett hur länge du varit borta.

  Tillsammans med Google Maps och via appen, hjälper funktionen Hitta min bil dig att hitta din Toyota var den än är parkerad, samtidigt som du kan dela informationen med familj och vänner.

 • Skicka till bil

  Planera en resa i lugn och ro hemifrån eller på språng. Med appen kan du skicka dina planerade resor direkt till bilens satellitnavigering*. När du startar bilen laddas resorna upp och du kan välja den resa du vill påbörja.

 • Vägledning efter parkering

  Ibland finns inte parkering i direkt anslutning till resmålet i bilens satellitnavigering*. Från platsen där du parkerat får du vägledning av appen den sista biten till ditt slutmål.

LADDA NER APPEN HÄR!

 

 

FJÄRRSTYR DIN TOYOTA

En ny era av sömlös komfort, besparingar och säkerhet. Nu introducerar vi fjärrfunktioner för att styra din bil via MyT-appen på din smartphone.
Tillgänglig med RAV4 Laddhybrid, den första Toyotan med fjärrstyrda tjänster.

LADDA BILEN I HELA EUROPA.

För dig som har en laddbar bil har vi lanserat en pan-europeisk lösning för publika laddstationer, Toyota Charging Network. Via MyT kan du skaffa dig ett abonnemang på laddtjänsten som ger dig tillgång till fler än 80 000 laddpunkter i Europa. Perfekt om du tänker dig en bilsemester på kontinenten!

Upptäck Toyota Charging Network Opens in new window