1. Used Cars API
  2. Approved Used
Jag vill....

Garanti för begagnad bil - Toyota Approved Used

Din perfekta Toyota är bara ett klick bort

Om du letar efter en perfekt Toyota, kan du lita på Toyota Approved Used. Våra godkända begagnade bilar kommer med en omfattande Toyota-garanti och 12 månaders vägassistans. Och de har gått igenom en fullständig teknisk kontroll. Dessutom kan du välja mellan olika finansierings- och försäkringstjänster som gör ditt liv enklare. Eftersom vi vet hur hög kvaliteten är på våra bilar, välkomnar vi dem tillbaka med öppna armar. När du byter in din Toyota hos din Toyota Approved Used-återförsäljare, kan du förvänta dig professionell och transparent service, en konkurrenskraftig värdering och, viktigast av allt, fullständig trygghet.

Toyota Kvalitetsgaranti

Garantin följer med på köpet när du köper en Toyota som är minst 24 månader gammal hos någon av våra auktoriserade Toyota-återförsäljare. Garantin gäller tills bilen är 10 år, eller tills den har gått 20.000 mil, vilket som inträffar först. Garantin gäller under förutsättning att underhållsservice har utförts var 1.500 mil, eller minst en gång per år hos en auktoriserad Toyota-verkstad.

145 punkts checklista

Vi inspekterar varje Toyota Approved Used-bil och går igenom en checklista med 145 punkter. Våra hybrider genomgår också årligen i samband med underhållsservice en hälsokontroll så att vi är säkra på att hybridsystem och batteri är i toppskick.

12 månaders vägassistans ingår

Alla Toyota Approved Used-bilar levereras med 12 månaders vägassistans. För att ge dig extra trygghet, ingår haveri- och bärgningstjänster vid hemmet eller vägkanten.

Letar du efter en hybrid?

Vi lanserade vår första hybrid redan 1997 så vi kan tekniken väl vid det här laget. Trots det kanske du fortfarande har vissa reservationer. Därför utför våra utbildade tekniker en hybridhälsokontroll på alla våra begagnade hybrider, så att du kan vara säker på att allt fungerar precis som det ska. Och för extra trygghet, får du med historiken och resultaten av alla gjorda hybridhälsokontroller.