1. Stockholm Marathon
Jag vill....

VARJE DROPPE RÄKNAS

För många kan det verka omöjligt att springa 4,2 mil. Men lördag den 1 juni ska över 15 000 löpare ge sig ut på Stockholms gator för att göra just det.
 • Toyota och KINTO Share är stolta partners till adidas Stockholm Marathon och för oss är det omöjliga bara början. Därför river vi barriärer för att gå längre och bidra till en värld bortom utsläpp och begränsningar. 

  Ett exempel är den vätgasdrivna bränslecellsbilen Toyota Mirai – loppets ledarbil som bara släpper ut vatten och finns att hyra via bildelningstjänsten KINTO Share.

 • För oavsett om det är löparnas svett eller vattnet som ersätter avgaserna i en Toyota Mirai, så räknas varje droppe om vi ska ta oss i mål.

  Och vare sig du vill köra en hybrid, laddhybrid eller elbil så kan du var säker på att det finns en Toyota som passar just dig och dina behov

 • Spela vårt maratonspel – tävla om 5 000 kr 

  Om du inte har tillräckligt snabba ben för att vinna ett maraton, kanske du har tillräckligt snabba fingrar för att vinna vårt roliga maratonspel. Gör du det belönas du med 5 000 kronor att spendera hos bildelningstjänsten KINTO Share. 

 • KINTO Share – för en kort tur eller ett äventyr 

  Alla har olika behov och vissa behöver bara en bil då och då. Därför finns bildelningstjänsten KINTO Share som låter dig hyra bilar från en timme till så länge du behöver. Du kan välja mellan allt från smidiga hybriden Toyota Yaris och vår elektriska SUV, Toyota bZ4X till transportbilen Toyota Proace – perfekt för roadtrippen, flytten eller shoppingturen.