1. Äldre modeller
 2. celica
Jag vill....

Toyota Celica

Toyota Celica är en legendarisk modell som tillverkades mellan 1970 och 2006. Celica rönte bland annat stora framgångar i rallytävlingar världen över och är en bil fulladdad med körglädje. Om du vill uppleva en Celica kan du ibland hitta begagnade exemplar hos våra återförsäljare. Har du en äldre Celica, så tar våra återförsäljare den gärna som inbyte. Och vill du ha en ny bil som är lika full av körglädje, ska du kolla in GR Supra.
 • Toyota Celica - Rally favoriten

 • Toyota GR Supra – en sportbil i sin renaste form

  Toyota GR Supra är en legendarisk bil, inte bara bland sportbilsfantaster utan även hos gamers och filmälskare. GR Supra är det ultimata uttrycket för sann körglädje. Och med sina 340 hästkrafter och 500 newtonmeter i vridmoment, tar den dig från 0–100 på bara 4,3 sekunder. 

 • Hitta din biltyp

  Toyotas sportbilar kompromissar varken på körglädje eller kvalitet. Men om du är ute efter något som kan lasta både barn och packning, ska du kolla in våra familjebilar istället. Och behöver du något för extrema vägförhållanden har vi våra fyrhjulsdrivna suvar, som ikonen RAV4 eller helt elektrisk bZ4X. Behöver du däremot en bil i stan, är våra mindre bilar perfekta eftersom de är smidiga att köra och parkera. Oavsett behov så har vi en biltyp för dig.

 • Kör renare och snällare med elektrifierade bilar

  Hur fungerar de?

 • Hybridbilar

  Med både bränsletank och större självladdande batteri, ger våra elhybrider mångsidig körning på antingen elektricitet eller med en kombination av bränsle och el.
   


 • Laddhybrider

  Den dubbla energin – som består av vår fjärde generation laddbara hybridteknik – kombinerar det bästa av två världar:  prestanda och kapacitet att kunna köra helt på el.


 • Elbilar

  Våra batterielektriska bilar, eller elbilar som de också kallas, drivs enbart på elektricitet helt utan både bränsle och utsläpp.

   


 • Vätgasbilar

  Vår vätgasbil revolutionerar sättet att köra, med vatten som enda utsläpp.Våra äldre modeller