1. Nya bilar | Toyota Sverige
Jag vill....

Är du redo? Välj utrustningsnivå och motor

Välj utrustningsnivå:

4 Val

 • Corolla Touring Sports - Hybrid GR SPORT - Touring Sports

  Corolla Touring Sports Hybrid GR SPORT

  Elhybrid
  Touring Sports

  Välj den här:


  Från

  387 900 kr

  /Mån

  Villkor

  Hybridtransmission | Framhjulsdrift
  • CO2, från
   107 g/km
  • Blandad körning, från
   4.7 l/100 km

  Från

  407 900 kr

  /Mån

  Villkor

  Hybridtransmission | Framhjulsdrift
  • CO2, från
   108 g/km
  • Blandad körning, från
   4.8 l/100 km
 • Corolla Touring Sports - Hybrid Active - Touring Sports

  Corolla Touring Sports Hybrid Active

  Elhybrid
  Touring Sports

  Välj den här:


  Från

  334 900 kr

  /Mån

  Villkor

  Hybridtransmission | Framhjulsdrift
  • CO2, från
   101 g/km
  • Blandad körning, från
   4.5 l/100 km
 • Corolla Touring Sports - Hybrid Style - Touring Sports

  Corolla Touring Sports Hybrid Style

  Elhybrid
  Touring Sports

  Välj den här:


  Från

  371 900 kr

  /Mån

  Villkor

  Hybridtransmission | Framhjulsdrift
  • CO2, från
   106 g/km
  • Blandad körning, från
   4.7 l/100 km

  Från

  391 900 kr

  /Mån

  Villkor

  Hybridtransmission | Framhjulsdrift
  • CO2, från
   107 g/km
  • Blandad körning, från
   4.8 l/100 km
 • Corolla Touring Sports - Hybrid Executive - Touring Sports

  Corolla Touring Sports Hybrid Executive

  Elhybrid
  Touring Sports
  • +
   Högtalare, 8 stycken

  Välj den här:


  Från

  401 900 kr

  /Mån

  Villkor

  Hybridtransmission | Framhjulsdrift
  • CO2, från
   107 g/km
  • Blandad körning, från
   4.7 l/100 km

  Från

  421 900 kr

  /Mån

  Villkor

  Hybridtransmission | Framhjulsdrift
  • CO2, från
   108 g/km
  • Blandad körning, från
   4.8 l/100 km

Nya Corolla Touring Sports
Nu med 5:e generationens hybridteknik.

Med en design som sticker ut, kraftfulla uppkopplingsmöjligheter och trådlösa over-the-air-uppdateringar är den mångsidiga Corolla Touring Sports redo att göra varje resa speciell. Spännande, digital och med effektiv femte generationens hybridteknik är nya Corolla Touring Sport bättre än någonsin.

 • Garantin som låter dig relaxa längre

  Serva hos oss och få garanti tills din Corolla Touring Sports är 10 år

  Varje gång du servar din Corolla Touring Sports hos en av våra auktoriserade verkstäder, ger Toyota Relax dig 12 månader, eller 1 500 mil, garanti.

  Garantin kan förnyas fram till att din bil blir 10 år eller gått 20 000 mil. Toyota Relax gäller bilar mellan 3 och 10 år, och aktiveras automatiskt när du servar den hos oss enligt serviceschemat. Få ett ännu mer avslappnat bilägande med Toyota Relax.

LED-strålkastare
Kombinationsljus bak
Bakre stötfångare
Nya lättmetallfälgar
Ny front

LED-strålkastare

Corolla Touring Sports kombinerar den senaste tekniken med modern design. Ingenstans är det här tydligare än i utformningen av de vackert designade Bi-LED-strålkastarna.

Kombinationsljus bak

De nydesignade bakre kombinationsljusen och den eleganta karossen är lika funktionella som snygga.

Bakre stötfångare

Med sin vindavvisande silhuett blir nya Corolla ännu mer aerodynamisk genom den släta och accentuerade bakre stötfångaren.

Nya lättmetallfälgar

Med en raffinerad och teknisk stil framhäver de nya lättmetallfälgarna bilens eleganta sportighet.

Ny front

Corolla Touring Sports distinkta design kombinerar tidlösa proportioner med en bred och kraftfull ny grill som gör att den verkligen sticker ut på vägen.

Form och funktion – utrymme med stil

Corolla är dynamisk och sofistikerad, vilket återspeglar den djärva exteriöra designen. Den stilrena profilen har en låg motorhuv och en svepande, aerodynamisk taklinje. Samtidigt ger fronten och bakdelen bilen en kraftfull närvaro på vägen.

Ny klädsel
12,3-tums förardisplay
10,5-tums multimediadisplay
GR SPORT startknapp
Stämningsbelysning

Ny klädsel

Från djupa, fylliga toner och djärva 3D-effekter till ljusare nyanser som framhäver bilens elegans, finns det ett alternativ som passar just din stil.

12,3-tums förardisplay

Den digitala kombimetern är förarcentrerad och snygg att titta på. Du kan dessutom anpassa den och välja ett av fyra designteman.

10,5-tums multimediadisplay

Med Apple CarPlay- och Android Auto-kompatibilitet och en högupplöst 10,5-tums pekskärm, är Corolla Touring Sports utrustad för att smidigt integrera ditt digitala liv med ditt billiv.

GR SPORT startknapp

Höj pulsen varje gång du kör. Startknappen i Corolla GR SPORT är en ständig påminnelse om länken mellan Toyotas personbilar och våra framgångsrika hybridracingbilar.

Stämningsbelysning

Den subtila och lugnande interiörbelysningen understryker bilens ständigt närvarande teknik och enastående komfort.

Luta dig tillbaka och koppla av

Corolla har en rymlig interiör där genomtänkt teknik harmonierar med stilren och överskådlig design, för en lugn och behaglig atmosfär. Interiören är praktisk, med två-zons-klimatkontroll och gott om förvaringsutrymmen. Funktioner som stämningsbelysning och en rad effektfulla inredningsdetaljer, skapar tillsammans en stilren interiör.

Hybridkraft utan kompromisser

Nya Corolla har femte generationens hybridteknik. Den bygger vidare på Toyotas rika arv inom innovativa hybrider. Och med över 25 års erfarenhet av hybridteknik, levererar vår nya drivlina en kombination av bättre prestanda och låg bränsleförbrukning för det bästa av två världar. Och tack vare den självladdande hybriddrivlinan kan du köra helt på el upp till 50% av tiden*. Det innebär låga utsläpp vilket ger lägre fordonsskatt. Du kan dessutom välja ett helt elektriskt läge för avkopplande och utsläppsfri körning, kortare sträckor.

* Uppmätt genomsnittlig andel eldrift av total körtid i normal körning i stads- och tätortstrafik.

Upptäck mer

Med utrymme för att växa

Du kan aldrig ha för mycket utrymme. Den mångsidiga Touring Sports-versionen bygger vidare på en redan generös grund från sitt mindre modellsyskon. Resultatet blir en kombi med ännu rymligare interiör och ett stort och flexibelt bagageutrymme. Med ett baksäte som kan fällas 60/40 och ett bagageutrymme som kan justeras mellan två höjdlägen, kan du snabbt konfigurera din Touring Sports för att passa dina behov.
Upptäck mer
 • Alltid uppkopplad – alltid uppdaterad

  Corolla erbjuder en intuitiv digital upplevelse som är fullmatad med funktioner som hjälper dig att ligga steget före, inklusive omedelbar anslutning och trådlös mobilladdning. Dessutom används bilens dataanslutning för trådlösa over-the-air-uppdatera som ser till att den alltid kör den senaste programvaran.

Förenkla vardagen

Gör varje resa enklare med appen MyToyota. Den innehåller en mängd innovativa funktioner, som bland annat kan hjälpa dig att hitta din parkerade bil, dela bilens plats med andra och skicka förplanerade rutter till navigationssystemet
Läs mer

Toyota T-Mate – med dig för en säkrare resa

För klassledande säkerhetsfunktioner är Corolla utrustad med T-Mate. T-Mate består av en rad system utformade för att stödja dig och göra körningen ännu säkrare, oavsett om du parkerar, kör på motorvägen eller i stan. T-Mate ser till att du alltid är i säkra händer. Här under kan du se en lista med utvalda höjdpunkter.
 • Pre-Collision System (PCS)

  Vårt Aktiva krockskyddssystem (PCS) kan förutse olyckor och hjälpa dig att undvika kollisioner med andra fordon, fotgängare och cyklister. Det fungerar genom att varna dig med ljud- och ljussignaler samt bromsassistans. Om du inte lyckas bromsa i tid, aktiveras bromsarna automatiskt för att förhindra eller mildra en kollision. Dagtid stöder dessutom Intersection Collision Avoidance Support dig när du svänger i korsningar och Emergency Steering Assist kan hjälpa dig göra undanmanövrar.

 • Rear Seat Reminder System (RSRS)

  Det här systemet varnar dig om passagerare eller saker är kvar i baksätet. Varningen syns i den digitala förardisplayen och via varningsblinkers samt ett surrande ljud som aktiveras när du har låst bilen.

 • Proactive Driving Assist – Deceleration Assist (DA)

  Det här systemet hjälper dig till en mjuk inbromsning, när du närmar dig ett fordon och släpper på gasen.

 • Full-Range Adaptive Cruise Control (ACC)

  Den aktiva farthållaren håller dig på ett förinställt avstånd till bilen framför. Om avståndet minskar, sänker systemet hastigheten och så småningom aktiverar det bromsarna och bromsljus. Om bilen framför stannar, ser vår aktiva farthållare till att även din bil stannar. Om du gasar eller trycker på knappen för farthållaren aktiveras systemet igen. Med Vägskyltsigenkänning (RSA) läser systemet också av hastighetsskyltar och föreslår nödvändiga ändringar för farthållaren.

 • Safe Exit Assist (SEA)

  Det här systemet använder radarn för döda vinkeln-varnaren för att varnar dig och passagerare från att öppna dörren när ett fordon eller en cyklist närmar sig bakifrån. Om det finns risk för en kollision lyser indikatorer på ytterspeglarna och multiinformationsdisplayen, samtidigt som du varnas av en ljudsignal.

 • Emergency Driving Stop System (EDSS)

  Om du som förare inte agerat på ett tag varnas du av ljudsignaler. Om du inte reagerar, saktar bilen ner automatiskt tills den står helt stilla, utan att lämna körfältet. Varningsblinkers varnar andra förare och dörrarna låses upp så att hjälp kan komma in i bilen, ifall det behövs. Systemet fungerar endast när den aktiva farthållaren (ACC) är aktiverad.

 • Toyota Safety Sense Over-The-Air Updates

  OTA-programuppdateringar säkerställer att Toyota Safety Sense (TSS) använder de senaste funktionerna och förbättringarna.

Lugn och ro med leasing från Toyota

Toyota Easy Privatleasing är ett hyresalternativ där du kan få köra en helt ny bil utan att betala något i förskott. Eftersom leasingavgiften baseras på fast ränta garanterar vi att leasingkostnaden per månad är densamma under hela hyresperioden som är mellan 24 och 36 månader och avgörs av bilmodell, eventuell extrautrustning och hur många mil du förväntas att köra per år.
 • Full hybridförsäkring

  Innovativ teknik kräver innovativa försäkringar. Med belöningar för körning i utsläppsfritt EV-läge ger Toyotas hybridförsäkring fullständig sinnesro.

 • Anpassa din Toyota med originaltillbehör

  Förbättra din bils stil, användbarhet och skydd med Toyotas omfattande utbud av tillbehör.

 • Fjärrtjänster med MyToyota

  Få ut det mesta av din Corolla med den intuitiva och kraftfulla MyToyota-appen – din nyckel till en värld av uppkopplade smartphone-funktioner.

 • Byt in din gamla bil

  Det har aldrig varit enklare att få en Corolla. Byt in din nuvarande bil, oavsett märke och modell, och uppgradera till en ny Toyota.

Toyota Corolla Touring Sports gallery