1. Start your impossible
 2. Mobilitet
Jag vill....

Mobilitet

Vi tror på en värld bortom gränser.

Rörelse kan vara magiskt. Med en tydlig framtidsvision och lite hjälp av de olympiska och paralympiska maskotarna förvandlar Koki en stad för att visa vad som är möjligt i framtiden. Men vissa saker, som körglädje och passionen för bilar (som vår klassiska 2000GT) förändras aldrig. Under de Olympiska och Paralympiska spelen i Tokyo 2020 tar vi det första steget för att förverkliga den magiska visionen med över 3 700 mobilitetsprodukter på marken.

 • Prototyp från Toyota visas. Ej till försäljning.

  C+walk T

  En assistent som gör det enklare att röra sig.

  Stilrena C+Walk T är designad för att hjälpa människor med mobilitetsproblem för att kunna röra sig lättare och säkrare i vardagen. Den är eldriven, kompakt och enkel att manövrera för att kunna vara redo att ta dig vart du vill, när du vill.

 • Prototyp från Toyota visas. Ej till försäljning.

  Micro Palette

  En leveransrobot med personlighet.

  Den här smidiga, självkörande roboten designades för att kunna utföra stordåd. Oavsett om det handlar om att kunna leverera paket hem till dörren eller att kunna hjälpa till att flytta varor från en lagerlokal, så gör Micro Palette jobbet med ett leende. "Mänsklighet" är en stor del av robotens beteende, vilket möjliggör att den kan leverera med hjärta och känsla till kunderna.

 • Prototyp från Toyota visas. Ej till försäljning.

  e-Palette

  En ny mobilitetsservice för alla.

  e-Palette är nästa generation elfordon, utvecklad specifikt för "Mobility as a Service" (MaaS*) vilket innebär funktioner så som eldrift, uppkopplad och självkörande. e-Palette hjälper till med tjänster så som transport och handel för människor i deras vardag.

 • Prototyp från Toyota visas. Ej till försäljning.

  T-TR1

  En virtuell mobilitetsrobot som förstärker mänskliga förmågor.

  Toyotas T-TR1 konceptrobot demonstrerar potentialen av virtuell mobilitet och hur robotisering kan förstärka en människas förmåga att bibehålla kontakten mellan människor och platser.

 • Prototyp från Toyota visas. Ej till försäljning.

  LQ

  Bygger ett emotionellt band med föraren.

  "LQ" är en konceptbil som drar nytta av avancerad teknik för att bygga ett emotionellt band mellan bilen och föraren under det centrala utvecklingstemat "lära, växa, älska". LQ är utrustad med självkörande funktioner och "Yui", en kraftfull AI-baserad interaktiv agent som är designad för att kunna läsa av föraren och på sätt kunna leverera en personlig körupplevelse. Namnet "LQ" uttrycker Toyotas förhoppning om att det här blir startskottet för utvecklingen av bilar framåt när det kommer till att förstärka bandet mellan bil och förare. 

 • Prototyp från Toyota visas. Ej till försäljning.

  T-HR3

  Responsiv och fjärrstyrd robotik.

  T-HR3 är designad för att efterlikna den mjuka känslan i mänskliga rörelsemönster. Den hjälper till att öka människors rörelsefrihet i hemmet samt deras möljligheter och säkerhet i arbetet.

 • Mirai

  Nästa steg i utvecklingen av eldrivna bränslecellsfordon.

  Helt nydesignade Toyota Mirai är ett stort steg framåt för eldrivna bränslecellsfordon (FCEV) och början på ett potentiellt samhälle som bara drivs av vätgas.

 • Prototyp från Toyota visas. Ej till försäljning.

  Sora - Fuel Cell Electrified Bus

  Smidigt och miljömedvetet.

  Den här bränslecellsdrivna bussen är döpt efter vattnets olika former (sky/himmel, ocean/hav, river/flod, air/luft) och har förfinats både i form och funktion för att stötta mobiliteten för stadens alla invånare samtidigt som den skyddar miljön från skadliga koldioxidutsläpp.