1. Tjanstebilar
 2. Inkopare
Jag vill....

Inköpare

Tjänstebil

Välj världens mest sålda bil. Eller nästa nivå av hybridprestanda. Vad du än letar efter så vi den ultimata tjänstebilen för just dig.

VÄRLDSBERÖMD KVALITET TILL LÅG KOSTNAD. UTAN ATT TUMMA PÅ NÅGOT.


Som en av världens största biltillverkare vet vi att vi kan leverera med höga krav. Till ett konkurrenskraftigt pris med en lång rad fördelar:

• Totalekonomi (TCO)
• Hög kvalitet
• Aktiv säkerhet för föraren
• Låga förmånsvärden
• Låga utsläpp
• Driftsäkerhet
• Brett modellprogram

 • ✓ Världsberömd kvalitet. Låg TCO

  Som inköpare av tjänstebilar ansvar du för en stor utgiftspost för företaget. Det är därför viktigt att hålla kostnader nere samtidigt som du inte vill tumma på kvaliteten. Med Toyota kan du känna dig trygg i att ditt företag och dina anställda får låga kostnader, höga restvärden och låg underhållskostnad.

 • ✓ Bilmodeller som passar alla

  Att ansvara för inköp av företagets tjänstebilar kan vara en utmaning när de anställda skiljer sig i både smak och behov. Därför kan Toyota erbjuda ett brett utbud av bilmodeller som passar alla. Där även företagets behov sätts i fokus, med skräddarsydda finans- och försäkringslösningar för ett bekymmersfritt ägande.

  Oavsett om dina anställda behöver en liten smidig bil för kundmöten i stan eller stor SUV där också familjen får plats. Från Yaris, Corolla och Corolla Touring Sports till C-HR, RAV4 och Camry. Det finns modeller för alla, oavsett plånbok, yrkesroll, familjesituation eller tycke och smak.

  Läs mer om våra tjänstebilserbjudanden och läs mer om alla våra bilar.

 • ✓ Låga utsläpp – en vinst för både företaget och miljön.

  Flera av våra tjänstebilar går att få som hybridbil. Att välja eldrift (och särskilt elbilar) idag är också ett smart val med tanke på den nya fordonsskatten (Bonus Malus) i Sverige. Det ger ekonomiska fördelar både för företaget och den som kör bilen i form av ett lägre förmånsvärde.

  Kortfattat innebär den nya skatten att fordon med lägre koldioxidutsläpp får en förmånligare fordonsskatt. Många av våra modeller har exempelvis så pass låga utsläpp så att du under 2019 endast betalar den obligatoriska grundavgiften på 360 kr/år och slipper fordonsskatten helt. Ännu ett skäl att välja eldrift helt enkelt.

  Vidare kommer alla våra hybrider även efter årsskiftet ha en fortsatt jämförbar låg fordonsskatt, när skatten baseras på den nya mätcykeln WLTP.

  Här kan du läsa mer om hur Toyota leder utvecklingen av elbilar och eldrift.