1. Bromsbelagg

Bromsbelägg - Originaldelar

Få effektiv bromsprestanda under lång tid

Med Toyotas original bromsbelägg får du hög kvalitet, konkurrenskraftigt pris och effektiv bromsprestanda under lång tid.

 
Hur fungerar bromsbelägg?

När du trycker på bromspedalen pressas bromsbeläggen mot bromsskivorna som snurrar tillsammans med hjulen. Tack vare den friktion som uppstår bromsas hjulen och därmed bilen.

Så småningom blir bromsbeläggen utnötta och måste ersättas. Det är direkt farligt att fortsätta köra med utslitna bromsbelägg. Ibland kan beläggen slitas ojämnt vilket leder till att bilen drar åt ena hållet när du bromsar. Andra tecken på att det är dags att byta bromsbelägg kan vara ett gnisslande ljud eller helt enkelt att bromsprestandan har försämrats.

Säkerhet och kvalitet

Toyotas original bromsbelägg är utformade och testade för maximal säkerhet. Vid normal förslitning är bromsbeläggens effekt alltid 100 %. Bra bromsprestanda kräver förstklassiga material – och det är precis vad du får med Toyota original bromsbelägg.

Kvalitet som hörs

Bromsar som fungerar effektivt gnisslar inte. Eftersom Toyota original bromsbelägg har lång livslängd så dröjer det mycket länge innan du hör dem. Njut av tystnaden och hör kvaliteten!

Matchar din bil

Toyota original bromsbelägg är utformade för att matcha varje bil i Toyotas modellprogram. Det säkerställer hundraprocentig passform och därmed snabba bromsbyten.

Fullgoda bromsar är nödvändiga för säkerheten. Vid utvecklingen och tillverkningen av Toyota original bromsbelägg har vi använt den djupa kunskap om våra bilar som bara vi på Toyota kan ha.