1. Finansiering foretag
Jag vill....

Bilfinansiering för företag

Med Toyota financial services

Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Bolaget finns i alla världsdelar och finansierar bilar till ett värde av över 900 miljarder kronor. Vi gör allt vi kan för att bidra till en minskad miljöpåverkan och följer självklart det världsberömda konceptet ”The Toyota Way” i alla våra processer för att säkerställa kvaliteten i vårt arbete mot dig som kund.

 

Smart finansiering som passar ditt företag

Toyota Financial Services erbjuder ett brett urval av flexibla finansieringslösningar som kan anpassas till ditt företags bilbehov och ekonomiska situation med traditionella leasing- och avbetalningslösningar.

Din Toyota-återförsäljare hjälper dig att hitta den optimala finansieringen för ditt företag och att beräkna kostnaden för finansieringen. Du får också hjälp med kreditansökan – utan att behöva fylla i en massa blanketter – och får kreditbesked direkt. Dessutom erbjuder vi förmånlig bilförsäkring. Allt på samma ställe – enkelt och smidigt.

Finansiell leasing
Leasing är ett av de vanligaste och i många avseenden den lämpligaste finansiella lösningen för företag och enskilda näringsidkare.

Business Lease
En totallösning där service och bilförsäkring ingår och ni har ett garanterat restvärde på bilen. När avtalstiden upphör lämnar du tillbaka bilen till återförsäljaren. Förutsatt att bilen har normalt slitage och körsträckan stämmer med den överenskomna tillkommer inga extra kostnader.

Billån
Toyota Financial Services är en bekväm partner när du vill finansiera din nya eller begagnade bil, oavsett märke. Välj kredittid på upp till 72 månader beroende på bil och vad som passar ditt företag bäst.

Klimatpremie

Nu kan företag, kommuner och regioner ta del av Energimyndighetens nya klimatpremie för eldrivna lätta lastbilar. Stödet är på upp till 50 000 kronor. Här kan du läsa om vad som gäller för den nya premien och hur du ansöker.
Så ansöker du om Klimatpremie