1. Service Verkstad
 2. Express Service
Jag vill....

Expresservice

Snabb och smidig service

När din Toyota ska in på sin regelbundna kontroll vill du att det ska gå snabbt och smidigt. Därför har vi tagit fram Toyota Express Service som görs på vissa verkstäder.

Toyota Express Service

Klar på 60 minuter

Toyotas Expresservice tar max 60 minuter.

Bekvämt och prisvärt

Ett snabbt och enkelt sätt att underhålla din bil.

Dubbel uppmärksamhet

Två utbildade tekniker utför service på din bil samtidigt.
 • En timme utan din bil

  Toyota Expresservice tar max 1 timme. Du väljer en tid som passar dig, kommer in med bilen och inom 1 timme är du på väg härifrån igen. Prova Toyota Expresservice nästa gång det är dags för service. Garanterat krångelfritt.
   

  Teknik till din tjänst

  Nyckeln till framgången för Toyota Expresservice ligger i den tekniska specialutrustning som vi har tagit fram för att optimera användningen av de 60 minuter som vi har hand om din bil. Utrustningen används för att snabba upp processen och bidrar, tillsammans med effektiva arbetsrutiner hos våra tekniker, till att förkorta servicetiden dramatiskt. Den avancerade utrustningen möjliggör också för våra tekniker att säkerställa att arbetet med din bil utförs med sedvanlig hög Toyota-kvalitet.
   

  En timme för att din Toyota ska hålla en livstid

  • Regelbunden service är nyckeln till att din Toyota ska kunna rulla så länge som möjligt 
  • Toyota Expresservice gör det så snabbt och smidigt som det bara kan bli
 • Dubbla uppmärksamheten – men inte kostnaden

  När du väljer Toyota Expresservice tas din bil hand om, av två skickliga tekniker som arbetar efter noggrant planerade rutiner. Det betyder att servicetiden kan halveras, utan att det kostar mer än en standardservice. Du får glädje av den snabba och effektiva hanteringen utan att behöva betala något extra, samtidigt som din bil sköts om på ett sätt som gör att den kan rulla vidare problemfritt i många år framöver.

  Hela processen är utformad för att vara okomplicerad och effektiv i varje moment, från incheckning till det avslutande pappersarbetet. Medan du väntar kan du dricka kaffe, läsa tidningen, ta en promenad eller koppla upp dig på nätet. Hur du än väljer att tillbringa väntetiden kan du vara säker på att kunna köra iväg med din bil igen inom 1 timme. Det är ett löfte.
   

  Bekvämt till rätt pris

  Toyota Expresservice är ett snabbt och enkelt sätt att underhålla din bil. Eftersom servicen utförs medan du väntar behöver du inte vara utan bil en hel dag eller bekymra dig om hyrbil eller lånebil. Medan du sitter bekvämt och väntar får din bil förstklassig behandling – utan att det kostar dig något extra.