1. Tjanstebilar
 2. Finansiering

Finansiering

Tjänstebil
 • Toyota Financial Services är Toyotas eget finansbolag. Bolaget finns i alla världsdelar och finansierar bilar till ett värde av över 900 miljarder kronor. Vi kan erbjuda ett brett urval av flexibla, kundanpassade och konkurrenskraftiga finansieringslösningar. Vi strävar efter att erbjuda lösningar som är anpassade efter varje företags behov och ekonomi.

 • Tack vare vårt samarbete med Toyotas återförsäljare kan vi ge Er ett snabbt kreditbesked utan att ni som företag behöver fylla i en massa krångliga blanketter. Det är enkelt och smidigt – eftersom ni kan få hjälp med både finansiering och försäkring på ett och samma ställe. Här nedan berättar vi mer om våra finansieringsalternativ för tjänstebilar.
 • Finansiell Leasing
  - Det enkla leasingalternativet

  Varje företag är unikt. Därför får du via Toyota Financial Services goda möjligheter att anpassa finansieringen. Du kan enkelt skräddarsy företagets bilinnehav efter behov med exempelvis service och reparationer till en fast månadskostnad. Leasing är det vanligaste och i många avseenden den lämpligaste finansiella lösningen för företag och enskilda näringsidkare. Eftersom ditt företag hyr bilen av oss behöver du varken binda upp kapital i ett bilinnehav eller belasta företagets övriga säkerheter som kan behövas för att få krediter från banken.

  Avdragsgilla hyror
  Leasingavgifterna är lätta att budgetera och är avdragsgilla i bokföringen. Under förutsättning att ditt företag är momspliktigt får företaget normalt dra av 50 % av momsen på leasingavgiften för personbilar och i vissa fall hela momsen för lätta lastbilar med separat flak.

  Restvärde och leasingavgift
  Vid leasingavtalets ingång fastställs det restvärde som bilen beräknas ha vid avtalets slut. Restvärdet anpassas till beräknad körsträcka och beräknat framtida värde. När vi tillsammans fastställt bilpris, restvärde och avtalstid kan leasingavgiften beräknas. Normalt löper ett leasingavtal 24 till 48 månader. När avtalet upphör, ansvarar ditt företag för bilens restvärde och anvisar någon, lämpligtvis en Toyota-återförsäljare, som köper bilen och löser avtalet.

 • Toyota BusinessLease
  - Det smarta leasingalternativet

  Toyota BusinessLease är en totallösning för dig och ditt företag där både service och bilförsäkring är inkluderat till en fast månadskostnad och till garanterat restvärde där ni som företag inte bär på restvärdesrisken.

  Toyota BusinessLease erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav med företagets bilutgifter för finansiering, service och försäkring på en faktura.

  Denna paketlösning underlättar budgeteringen samt uppföljning av bilkostnaderna oavsett om ditt företag har ett eller flera fordon i vagnparken.

  Din Toyotaåterförsäljare tar hand om service och eventuella reparationer - självklart med Toyotas originaldelar.

  Detta ingår i Toyota BusinessLease

  • Finansiering
  • Garanterat restvärde
  • Toyota Bilförsäkring BusinessPlus
  • Serviceavtal

 • Toyota Personalbil
  - Enkel och riskfri bilförmån

  Som arbetsgivare kan du erbjuda din personal att på ett enkelt och riskfritt sätt köra en ny Toyota utan att det kostar företaget någonting extra. Företaget leasar bilarna och gör sedan bruttolöneavdrag som gör lösningen kostnadsneutralt för företaget.

  Finansieringen inkluderar värdeminskning, Toyota Bilförsäkring, service, vägtrafikskatt och ett unikt betalningsskydd om den anställde slutar, blir långvarigt sjuk etc.

 • Toyota Bilförsäkring
  - En av marknadens mest heltäckande försäkring

  Om du råkar ut för en skada så garanteras du som kund i Toyota Bilförsäkring att din Toyota blir lagad på en auktoriserad Toyota-verkstad med originaldelar. Toyota Bilförsäkring är speciellt anpassad för Toyotaägare, med ett riktigt skydd för att ditt bilägande ska vara så enkelt och tryggt som möjligt. Toyota Bilförsäkring är troligtvis marknadens mest innehållsrika och prisvärda bilförsäkring.

  Mer information om Toyota Bilförsäkring finns i vår för- och efterköps-information och i det fullständiga villkoret. Du kan också kontakta Toyota Bilförsäkrings kundservice med dina frågor på telefon 08 -78 44 25.