1. Uppkopplade tjänster
  2. Toyota | Multimedia
Jag vill....

Intuitiv navigering och underhållning

Njut av fördelarna med det inbyggda navigationssystemet. Det ger dig navigering med trafikinformation i realtid, varningar för fartkameror, information om bensinstationer samt POI (sevärdheter)*. Du kan också använda Apple CarPlay eller Android Auto för att spela upp musik och använda dina favoritappar på instrumentpanelen.

Upptäck våra bästa funktioner

Navigera i en värld av multimedia


Oavsett om du ansluter din telefon till bilen eller vill hitta ett ställe att äta på med det inbyggda navigationssystemet, har Toyotas snabba och intuitiva multimediasystem de senaste funktionerna med allt du behöver.

Njut av sömlös Bluetooth-uppkoppling

Styrs från den unika pekskärmen

Med Bluetooth kan du koppla upp dig trådlöst med en kompatibel mobiltelefon. När din telefon är i bilen aktiveras handsfree-systemet.

Visa Bluetooth-kontrollen

Kartuppdateringar med vårt Touch and Go-system

Hitta rätt med trådlösa uppdateringar

Oavsett vart du ska är det viktigt att hålla ditt navigationssystem uppdaterat för att du ska kunna känna dig trygg. På så sätt kan du vara säker på att rutten du följer använder den allra senaste kartinformationen, så att du inte blir överraskad av ombyggda vägar eller andra förändringar.

Visa guider

E-Store

Håll dig uppdaterad med den senaste programvaran 

Hitta nya appar, uppdatera din navigering, hantera ditt multimediasystem och se till att du alltid har den allra senaste programvaran.

 

Se vår E-store

Lär dig mer om våra Uppkopplade tjänster

Manualer & Frågor och svar