1. Service Verkstad
 2. Hybrid Service
Jag vill....

Hybridservice

Toyota Hybridservice - Känn lugnet

Håll din Toyota Hybrid i toppform genom att låta våra hybridspecialister serva den. Det är bara Toyotas verkstäder som har den unika kunskapen, programmen och verktygen för att göra en grundlig analys och genomgång av din bil. Dessutom kan du förlänga din hybridbatterigaranti.

 


Toyota auktoriserade bilverkstäder har Sveriges nöjdaste kunder


I en rapport från analysinstitutet Nordic Bench har svenska bilägare fått säga sitt om vad de tycker om den bilverkstad de anlitar. Respondenterna fick bland annat ange i vilken grad de kan tänka sig att rekommendera sin bilverkstad till vänner och kollegor. Frågorna fördjupas sedan för att i slutändan ge ett resultat av hur bilverkstäderna står sig i jämförelse med varandra. Så... Vad är det som gör att kunderna känner lojalitet med en viss bilverkstad? Läs mer.


Inte konstigt att vi är bäst på att serva din Toyota Hybrid - det var ju vi som byggde den

Din hybridbil omfattas av 3 års nybilsgaranti och 5 års alternativt 100.000 km garanti på följande fyra komponenter i hybridsystemet, högvoltsbatteri, högvoltsbatteri-ECU, hybrid-ECU och spänningsomvandlare/likriktare (PCU/Power Control Unit). Efter de 5 åren kan du förlänga garantin på hybridbatteriet, tills din hybrid blir 10 år, genom att göra en årlig service hos våra specialister. Garantin förlängs med ett år/1.500 mil. Så vänd dig till oss som har rullat ut över 18 miljoner hybridbilar världen över sedan starten 1997."


Toyota – hybridspecialisten

1997 lanserade vi vår första hybrid. Sedan dess har vi sålt över 18 miljoner hybrider världen runt. Så om du vill att din Toyota Hybrid ska hålla sig i toppform, ska du serva den hos dem som varit med från början: Toyotas egna verkstäder. Det är bara de som har kunskapen och verktygen för att göra en grundlig genomgång av din hybrid. Allt för att din hybrid ska rulla felfritt och länge.


Serviceprogram för Toyota Hybrid

För oss på Toyota är en nöjd kund allt. Det är därför våra revolutionerande hybrider får minst lika avancerad service. Vare sig du köpt din bil nyligen eller ägt en Toyota Hybrid en längre tid, är vårt mål alltid att du ska känna dig trygg med din service – och att du får den på rätt sätt med högsta kvalitet.


Hybridservice med hybridhälsokontroll

Hybridservice görs årligen (eller var 1.500:e mil) i samband med den vanliga underhållsservicen. Priset för att serva en hybridbil är inte annorlunda än för någon annan Toyota-modell. Våra hybridtekniker använder unika verktyg och datorprogram för att testa hela hybridsystemet – inget lämnas åt slumpen och vi undersöker, mäter och analyserar varje liten del:

 1. Diagnos av hybridsystemet 
 2. Hälsokontroll av hybridbatteriet 
 3. Test av batteriets isolering 
 4. Belastningstest av hybridbatteriet 
 5. Kontroll av hybridkylarsystem

Efter kontrollen får du en detaljerad rapport där Toyotas servicetekniker går igenom din bils status och resultat från testet.


Hybridgaranti upp till 10 år

Du som har valt en elhybrid från Toyota ska känna dig trygg – länge. Toyotas elhybrider omfattas av 3 års nybilsgaranti och 5 års alternativt 100.000 kilometers garanti på följande fyra hybridkomponenter, högvoltsbatteri, högvoltsbatteri-ECU, hybrid-ECU och spänningsomvandlare/likriktare (PCU/Power Control Unit). Du har även 10 års batterigaranti på hybridbatteriet om du efter de första 5 åren genomför en årlig service eller vart 1.500 mil hos våra specialister. Garantin förlängs då med ett år/1.500 mil.


Välkommen till din Toyota Verkstad

För att hålla din Toyota Hybrid i toppform ska du serva den hos en auktoriserad Toyota Verkstad. På toyota.se bokar du enkelt service. Vill du veta mer om hybrid-service, hybridgarantin, den årliga batterigarantin eller något annat kring din hybrids service och underhåll? Fråga gärna din lokala Toyota-återförsäljare.

 • LÄMNA DIN TOYOTA I TRYGGA HÄNDER

  Hybridservice med hybridhälsokontroll
  En årlig genomgång så att hybridsystemet i din bil presterar optimalt – för dig och miljön.

  Förläng din hybridbatterigaranti
  Genom årlig service kan du förlänga garantin på ditt hybridbatteri tills din bil är 10 år. Garantin förlängs med ett år/1.500 mil.

  Lugn och ro
  När din hybrid har tagits om hand av Toyotas hybridexperter är det enkelt att koppla av och njuta av varje resa.

  Ett värde som håller
  Skydda din investering. Genom att låta Toyotas hybridexperter göra service på din hybrid håller du andrahandsvärdet uppe.

  Unik spetskompetens
  Ingen kan Toyota som Toyotas service-tekniker. Men så har vi också rullat ut över 18 miljoner hybrider sedan starten 1997.

 • Funderingar?
  Fråga din återförsäljare!