1. Uppkopplade tjänster
  2. Toyota | Multimedia
  3. Uppdatera GO navigation
Jag vill....

Uppdatera din go navigation

Uppdatering av kartor och aktivera funktionen Connected Services.

UPPDATERA DIN GO NAVIGATION


Om din bil har en GO navigation är det möjligt att via ditt MyToyota-konto uppdatera kartor och aktivera funktionen Connected services. För att få tillgång till uppdateringar måste du ha lagt till din bil till kontot och registrerat din enhet. Så här gör du.

1 - Logga in på MyToyota.

Börja med att logga in på MyToyota. Om du inte redan har ett konto så skapar du ett snabbt på samma sida, allt du behöver är en epostadress och följa instruktionerna.

2 - Lägg till bilen till ditt konto.

När du har loggat in på MyToyota får du möjligheten att lägga in registreringsnummer eller chassinummer för din bil. För att verifiera att bilen är din så klickar du på länken ”Verifiera denna bil” och sedan skriver in en kod som du finner på ditt registreringsbevis.

3 - Registrering av GO navigation.

Klicka på länken för ”Min bil” och scrolla ner till länken för ”Ja, registrera min enhet”. Välj vilken enhet som du har i bilen och välj om du vill registrera via bilen eller hemsidan. Följ instruktionerna och fyll i ditt ”Device-ID” så att din enhet blir registrerad till din bil. Tänk på att en nolla (0) i registreringskoden visas med ett streck igenom för att inte blandas ihop med bokstaven ”O”.

Identifiera din multimedia-enhet

Om du har en multimedia-enhet som kan registreras på ditt MyToyota-konto - då kan du identifiera den här. Vi har samlat all information i en PDF (0,85 MB).

Om du behöver mer hjälp så är du alltid välkommen att kontakta oss, läs mer här.