1. Service Verkstad
  2. Service
Jag vill....

Toyota Service - trygg bilservice

Välkommen till våra bilverkstäder för en trygg bilservice.

Trygg bilservice med Toyota Verkstad

Din Toyota är byggd för att gå och gå, felfritt och länge med minimal miljöpåverkan. Välkommen till våra bilverkstäder för en trygg bilservice.

Boka service (Opens in new window)
  • Serviceintervaller

    Du ska alltid kunna lita på din Toyota, förutsatt att du är noga med bilens serviceintervaller. Service bör göras en gång om året eller var 1.500:e mil (med undantag för vissa modeller). Vartannat år gör vi en fullständig service på bilen inklusive funktions- och säkerhetskontroll (inkl oljebyte).

    Vartannat år görs ett oljebyte med säkerhetskontroll. För bilar med dieselmotorer och bilar tillverkade före 1997 kan andra serviceintervaller gälla. Hitta din bils serviceintervaller i bilens instruktionsbok, fråga din Toyota-verkstad.

Servicegaranti

Varje del i servicen eller reparationen ska utföras enligt Toyotas strikta kvalitetsnormer och det är vi som känner din bil bäst av alla. Vi har designat den, tillverkat den och utbildat tekniker för att ta hand om den. Du kan lita på att din auktoriserade Toyota-verkstad erbjuder dig smidig och effektiv service i enlighet med de verkstadsprocedurer och normer som har tagits fram av Toyota.

Kunskapen och engagemanget för varje Toyota och dess ägare har resulterat i ständiga topplaceringar när det gäller Sveriges mest nöjda verkstadskunder (Autoindex, Loyalty Group i samarbete med Vi Bilägare). Dessutom är varje verktyg, varje del och varje liten mutter speciellt framtagen för att din bil ska förbli det den en gång byggdes för att vara. En Toyota.

 

Minsta möjliga värdeminskning

Var rädd om din bil. Att låta oss på Toyota sköta din bil åt dig är ett bra sätt att maximera bilens andrahandsvärde, spara bara dokumentationen av servicen som utförts av en Toyota Verkstad. Förutom att du ökar attraktionskraften hos din bil så är auktoriserad service en förutsättning för att Toyotas omfattande begagnatgaranti ska gälla. Läs mer om en av branschens bästa begagnatgaranti - Toyota Kvalitetsgaranti.

 

Toyota Relax

Toyota Relax ingår i vårt serviceprogram. Garantin aktiveras automatiskt för bilar mellan 3 och 10 år, när bilden servas enligt serviceschemat hos en auktoriserad Toyota-verkstad. Toyota Relax gäller alltså även dig som har en äldre Toyota. Toyota Relax är ett bevis för vårt starka förtoende för våra bilars kvalitet och våra auktoriserade verkstäder. Du och din bil är i säkra händer hos våra Toyota-utbildade experttekniker som alltid använder orginaldelar vid service och reparation. 

 

Trygghetsservice

Trygghetsservice är en skräddarsydd service för Toyotabilar som är 10 år eller äldre. Det innebär att vi går igenom allt som är väsentligt för att din Toyota ska fortsätta vara pålitligheten själv. Allt för endast 2 195 kr (tillägg för dieselmotorer) - rekommenderade ca-priser. I Trygghetsservice ingår även vägassistansförsäkringen Toyota Trygghetsassistans, förutsatt att du gjort de åtgärder som servicen eventuellt rekommenderat. Toyota Trygghetsservice innefattar byten (av motorolja och oljefilter till motor) och kontroller (av batteri, avgassystem, bromsrör, bromsslangar och bromsledningar, läckage på motor, läckage på växellåda, läckage på kylare, drivaxeldamasker, däckens mönsterdjup och skick, bromsbelägg och bromsskivor, belysning och styrelektronik). Har du en hybrid ingår även Hybridhälsokontroll i din bils Trygghetsservice. Läs mer om Hybridhälsokontroll - Toyota Hybridservice.

 

Toyota Trygghetsassistans

Under ett år kan du dygnet runt ringa vår larmcentral om du får problem med bilen, t ex bensinstopp eller borttappad bilnyckeln. Du kan t.ex få fri bärgning eller starthjälp – helt utan självrisk. Toyota Trygghetsassistans gäller för driftsstopp som förhindrar fortsatt färd och som orsakats av: oförutsett maskinhaveri, bränslebrist, punktering, förlust av bilnycklar, stöld, stöldförsök eller skadegörelse.

För mer information kring villkor och omfattning, vänd dig till din närmaste Toyota Verkstad.