1. Tjanstebilar
 2. Egenforetagare
Jag vill....

Egenföretagare

Välj världens mest sålda bil. Eller nästa nivå av hybridprestanda. Vad du än letar efter så vi den ultimata tjänstebilen för just dig.

VARFÖR SKA DU SOM EGENFÖRETAGARE VÄLJA TOYOTA?


Det finns en rad starka anledningar, här är några saker som gör valet enkelt för dig:

 • ✓ Oslagbar kvalitet

  Oavsett om du behöver en eller flera bilar till ditt företag är det en stor investering. Du vill därför att de ska hålla över tid och heller inte minska i värde. Eftersom vi är så stolta över våra bilars kvalitet ger vi en av marknadens mest generösa garantier.

  Toyotas hybrider omfattas av 3 års nybilsgaranti samt 5 års garanti på hybridsystemet och alla hybridkomponenter. Vi ger också upp till 10 års garanti på batteriet i våra hybrider. Förutsatt att du servar din bil hos någon av våra auktoriserade verkstäder.

 • ✓ Bilar för alla företag och behov

  Hos Toyota hittar du bilar som passar dina behov, för både arbete och fritid. Oavsett om du vill ha en liten smidig bil för kundmöten i stan eller en stor SUV där hela familjen får plats. Från Yaris, Corolla och Corolla Touring Sports till C-HR, RAV4 och Camry.

  Det finns modeller för alla, oavsett plånbok, företagstyp, familjesituation eller tycke och smak.

  Här kan du läsa mer om Toyota bilar.

 • ✓ Förmånligt, för både ditt företag och föraren

  Flera av våra tjänstebilar går att få som hybrid. Att välja eldrift idag är också ett smart val med tanke på den nya fordonsskatten (Bonus Malus) i Sverige. Det ger ekonomiska fördelar både för ditt företag och för den som kör bilen i form av ett lägre förmånsvärde.

  Kortfattat innebär den nya skatten att fordon med lägre koldioxidutsläpp får en förmånligare fordonsskatt. Många av våra modeller har exempelvis så pass låga utsläpp så att du under 2019 endast betalar den obligatoriska grundavgiften på 360 kr/år och slipper fordonsskatten helt. Ännu ett skäl att välja eldrift helt enkelt.

  Vidare kommer alla våra hybrider även efter årsskiftet ha en fortsatt jämförbar låg fordonsskatt, när skatten baseras på den nya mätcykeln WLTP.

  Här kan du läsa mer om hur Toyota leder utvecklingen av eldrift i sina elbilar.