1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Översikt

Toyota C-HR Hybrid Active

SUV 5-d

Toyota C-HR - Hybrid Active - SUV 5-d
Super White 2 (040)

Från

308900.0

Finansiering från

Från 3 118 kr/mån

Villkor

Motor

1,8 Hybrid Synergy Drive

Garanti

3 års

Toyota C-HR - Hybrid Active - SUV 5-d

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

INNOVATION LÄMNAR INGET UTRYMME FÖR LAGOM. ÄR DU REDO?

Toyota C-HR kommer exklusivt endast som elhybrid, där du kan välja mellan två olika motoralternativ. Motorn på 1,8 l har ett nytt litiumbatteri för exceptionell bränsleeffektivitet, medan motorn på 2,0 l adderar ännu en nivå av prestanda till den redan dynamiska och engagerande körupplevelsen.

SÄKERHET SOM STANDARD

Toyota C-HR kommer med senaste uppdateringarna inom Toyota Safety Sense, som gör hela körningen ännu säkrare och ännu mer avkopplad. Upplev förarassistans på en helt ny nivå samtidigt som du behåller full kontroll i alla situationer.

10 ÅRS GARANTI PÅ HYBRIDBATTERI

Du som har valt en elhybrid från Toyota ska känna dig trygg – länge - därför har du även 10 års batterigaranti på hybridbatteriet om du efter de första 5 åren genomför en årlig service eller vart 1.500 mil hos våra specialister. Garantin förlängs då med ett år/1.500 mil.

APPEN FÖR DITT BILÄGANDE.

MyT är vår app som består av ett flertal uppkopplade tjänster för din bil, designade för att göra ditt liv enklare. Med MyT kan du koppla upp och hålla kontakten med din Toyota.

INSPIRERAD AV RACING. NYA TOYOTA C-HR GR SPORT.

Lämna lagom bakom dig med nya Toyota C-HR GR SPORT. Den perfekta mixen av hybridprestanda, körupplevelse och ett utseende som får folk att vända på huvudet. Den sticker ut både på gatan och från förarsätet.

Upptäck nya Toyota C-HR GR SPORT


Toyota C-HR Galleri

360°

  • Design

    SÖMLÖS HYBRIDPRESTANDA

    Engagerande, dynamisk och exceptionell – det här är nästa nivå av hybridupplevelse. Och med tre olika drivlinor att välja mellan kommer du att kunna njuta av en smidig åktur, oavsett vart du är på väg. Men om det är ordentligt med kraft du är ute efter är det Hybrid Dynamic Force motorn på 2,0 l (M20A-FXS) som du ska välja.

Förstorad skärm Stäng

Kampanjer

Message if content does not exist

Toyota C-HR

Spara upp till 17.300 kronor.
Från 308.900 kr