1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Practicality
Jag vill....

DESIGNAD FÖR ATT GÖRA LIVET ENKLARE

Corolla Cross erbjuder mångsidigheten hos en robust familjebil i kombination med intuitiv SUV-design – som gjord för en händelserik vardag. Förutom det generösa kupéutrymmet för passagerarna är det smidigt att lasta i och ur det rymliga bagageutrymmet tack vare höjden och den breda bakluckan.
  • Kapacitet att överraska Med 60/40-fällbara säten får du gott om utrymme för resväskor, cyklar och allt annat som du kan tänkas vilja ta med dig.
  • Smidig tillgång Breda dörrar gör det enklare att lyfta ut trötta barn in i huset – utan att råka väcka dem.
  • Lämna inget bakom dig Den bekväma lasthöjden och det rymliga bagageutrymmet på 394 l, gör det smidigt att både skjutsa barnen mellan aktiviteter och enkelt att slappna av under längre resor tillsammans med hela familjen.

Lys upp din dag

Ett stort panoramaglastak fyller kupén med mängder av ljus, vilket skapar en känsla av ännu större rymd. Den varma interiören får alla att känna sig som hemma.

Luta dig tillbaka och njut

Breda baksäten med gott om benutrymme och bekväma nackstöd gör det enkelt för alla passagerare, stora som små, att njuta av resan. 

Håll hela familjen nöjd

Corolla Cross välkomnar alla passagerare, stora som små, in till en bekväm kupé med gott om utrymme för alla att kunna slappna av. Det generösa ben- och takutrymmet, fällbara armstöd och ventilerade baksäten gör  komforten till ett faktum i kombination med gott om utrymme för underhållning.