1. Nya bilar | Toyota Sverige

RAV4 Laddhybrid AWD-i

DUBBELT DNA MED 100% SUV-KARAKTÄR.

Från

528900.0

Från 5 081 kr/mån

Villkor

Från
528900.0

Från 5 081 kr/mån

Villkor

(inkl. moms)

22 g/km

CO2

1 l/100 km

Blandad körning

*Angivna värden är högsta eller minsta värden för tillgängliga motoralternativ och är inte nödvändigtvis representativa för en specifik fordonskombination. Bränsleförbrukning och CO2-värden gäller vid blandad körning (WLTP).

1. Välj motoralternativ
1. Välj motoralternativ

1 Val

1 Val

 • 2,5 VVT-i Hybrid Synergy Drive Elhybrid

  Hybridtransmission AWD-i | AWD

  Mer information Stäng

  22 (g/km)

  CO2

  1 (l/100 km)

  Blandad körning

  Mer information Stäng

2. Välj utrustningsnivå
2. Välj utrustningsnivå

3 Val

3 Val

 • Active

  SUV 5-d

  Från

  528900.0

  Från 5 081 kr/mån

  Villkor
  • Fälgar 18", lättmetall maskinarbetade (5-ekrade)
  • Baklucka elektriskt manöverbar
  • Parkeringssensorer bak
  • Farthållare, aktiv Plus (ACC)

  Mer information Stäng

 • Style

  SUV 5-d

  Från

  563900.0

  Från 5 520 kr/mån

  Villkor
  • Fälgar 19", lättmetall maskinarbetade (fler-ekrade)
  • Attitude Black takfärg
  • Döda vinkeln-varnare, Blind Spot Monitor (BSM)
  • Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

  Mer information Stäng

 • X-Edition

  SUV 5-d

  Från

  543900.0

  Från 5 225 kr/mån

  Villkor
  • Fälgar 18", lättmetall maskinarbetade (5-ekrade)
  • Sidobackspeglar med instegsbelysning
  • Döda vinkeln-varnare, Blind Spot Monitor (BSM)
  • Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

  Mer information Stäng

Dubbelt DNA

RAV4 Laddhybrid AWD-i kombinerar vår mest kraftfulla hybridteknik med enastående kapacitet på ren el, för att kunna ta dig ännu längre och ännu renare. Den har en sofistikerad design och den dubbla energin från vår fjärde generation hybridteknologi och ett litiumjonbatteri med hög kapacitet, gör att att du kan njuta av omedelbar acceleration och klassledande räckvidd.

 

Ren kraft

Kraftfull, dynamisk och säker – RAV4 Laddhybrid AWD-i levererar prestanda i en klass för sig. Denna SUV är utrustad med en 2,5-liters Hybrid Dynamic Force-bensinmotor och ett intelligent fyrhjulsdriftssystem (AWD-i) och accelererar från 0-100 km/h på bara 6,0 sekunder. Detta tack vare sin imponerande dragvikt och 306 DIN hk.

Interiör

Den eleganta kupén i RAV4 Laddhybrid AWD-i ger den perfekta miljön för tyst, enkel prestanda. Sportiga lädersäten och ett stort panoramasoltak* gör resor i den rymliga kupén luftiga och bekväma. Ett 520 liters bagageutrymme ger ett flexibelt lastutrymme. *Tillval

Frågor & Svar - Elektrifierad körning

Toyotas laddhybrider har en betydligt högre/större batterikapacitet och längre, helt elektrisk räckvidd på upp till 75 km. Laddhybrider kan laddas via en extern strömkälla, såsom ett eluttag, en laddbox eller en  laddstation. Även om du maximerar din elektriska räckvidd genom att ladda så ofta som möjligt, behöver du inte vara orolig för att bli stående när batteriet är tomt. Laddhybriden fortsätter att köra som en vanlig elhybrid när det elektriska batteriet har tagit slut. 

När du kör i hybridläget fungerar RAV4 Laddhybrid precis som en vanlig Toyota elhybrid. Den byter sömlöst mellan två drivlinor - en effektiv förbränningsmotor och en självladdande hybriddrivlina, vilket möjliggör en hög grad av flexibilitet, speciellt under längre resor. 

RAV4 Laddhybrid är responsiv och kraftfull och levererar en härlig, nästan lekfull, körupplevelse. Den accelererar från 0-100 km/h på bara 6 sekunder tack vare sin imponerande dragkraft och prestanda på 306 DIN hk. 

Med lägre CO2-utsläpp och bättre effektivitet än en vanlig bil med förbränningsmotor, kan RAV4 Laddhybrid leverera en ännu bättre bränsleekonomi (22g CO2/1,0 l blandad körning). RAV4 Laddhybrid erbjuder också alla fördelar som finns med en helt eldriven åktur - från ett omedelbart och högt vridmoment till en helt tyst kupé. 

När du använder EV-läget kör du bilen på 100% el och reser helt utsläppsfritt var du än kör. RAV4 Laddhybrid har en räckvidd på upp till 75 km (kombinerad terräng) eller upp till 98 km (stadskörning). 

För avstånd som är längre än den elektriska räckvidden, byter RAV4 Laddhybrid sömlöst över till att fortsätta köra som en elhybrid och kombinerar bensinmotorn med regenererad elektrisk batterikraft.  

 

Eluttag hemma

Du kan ladda din RAV4 Laddhybrid via ett vanligt elluttag hemma (10A).

Laddbox

Snabb och pålitlig laddning hemma eller vid kontoret är möjligt genom en laddbox*.

*Kontakta din återförsäljare om du vill köpa en laddbox tillsammans med din bil.

Publika laddstationer

Du kan ladda via en laddstation eller snabbladdstation på gatan eller på parkeringsplatser. Prenumerera också på Toyota Charging Network via appen MyT för att enkelt ta reda på dina närmaste laddstationer.

Eluttag hemma

Du kan ladda fullt på 7,5 timmar*. Du har också möjlighet att ställa in och schemalägga laddningstider för att exempelvis dra fördel av reducerade elpriser under natten.

Laddbox

Att installera en laddbox hemma gör att du kan ladda med optimerad hastighet och säkerhet. Du laddar fullt på 2,5 timmar*. Du kan också kontrollera och övervaka laddningen via appen MyT på din telefon.

Publika laddstationer

Ladda via en laddstation som finns ute på stan eller vid dedikerade parkeringsplatser. Precis som med en laddbox kommer batteriet att kunna laddas fullt på 2,5* timmar.

Via appen MyT kan du hålla koll på hur lång tid du behöver ladda, vilket är extra användbart när du laddar vid en publik laddstation.

*Från 0 till 100%

Ladda oftare

Att ladda varje dag kommer göra att du får ut så mycket som möjligt av den elektriska körningen med din bil.

 

En smidig körupplevelse

Genom att optimera din körstil kan du förbättra din bils elektriska effektivitet samt att kunna köra med enastående prestanda varje gång du sitter bakom ratten. 

 

Regenerativ inbromsning

Genom att ta tillvara på den kinetiska energin när du bromsar, laddas batteriet och saktar även intuitivt ner bilen så fort du lyfter foten från gaspedalen.

 

Förvärm kupén

Njut av en perfekt tempererad kupé varje gång du ska åka iväg, tack vare våra fjärrstyrda tjänster. Kyl eller värm upp bilen hemifrån, utan att ens behöva utnyttja det elektriska batteriets räckvidd.

Så länge din bil har bensin kan du köra din RAV4 Laddhybrid som en vanlig elhybrid när det elektriska batteriet tar slut. Regelbunden laddning gör att du både kommer märka och uppskatta fördelarna med att köra helt elektriskt, inklusive lägre utsläpp och lägre omkostnader. 

Vi på Toyota bygger alltid våra batterier för att hålla lika länge som bilens livslängd. Varje batteri kommer med en 5-årig/100.000 km* garanti som med årlig Hybridservice kan förlänga garantin i upp till 10 år. 

* Vilken som är tidigast 

 

 

 

RAV4 LADDHYBRID GALLERI