1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Garanti & service
Jag vill....

RAV4 Active

SUV 5-d

RAV4 - Active - SUV 5-d
Från
404 900 kr
Finansiering från
Villkor
  • Backkamera
  • Farthållare, intelligent aktiv (iACC)
  • Parkeringssensorer bak
128 g/km
5.6 l/100 km
AWD-i
2,5 VVT-i Hybrid Synergy Drive
RAV4 - Active - SUV 5-d
Super White (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

Säkerhet

ALLTID SÄKER OCH TRYGG MED TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense har förbättrats med fler och mer intelligenta funktioner. Det innebär att RAV4 nu kan göra ännu mer för att hjälpa dig - vilket ger dig sinnesro i alla körsituationer. Till exempel kan det aktiva krockskyddssystemet upptäcka cyklister under dagen, liksom fotgängare på natten.

KROCKKUDDAR FINNS PLACERADE RUNTOM I HELA KUPÉN

Sju stycken SRS-krockkuddar finns installerade inuti RAV4 och ser till att alla som sitter i bilen är väl skyddade i händelse av kollision. 

Eurocare Vägassistans

Vi vill att du ska få så lite besvär som möjligt om du mot förmodan skulle få problem med din bil. Toyota Eurocare gäller i hela Europa och ser alltid till att du och din Toyota får hjälp. Till varje ny Toyota följer därför tre års Toyota Eurocare vägassistans med på köpet. Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir 8 år gammal.

Service

Varje del i servicen eller reparationen ska utföras enligt Toyotas strikta kvalitetsnormer och det är vi som känner din bil bäst av alla. Vi har designat den, tillverkat den och utbildat tekniker för att ta hand om den. Du kan lita på att din auktoriserade Toyota-verkstad erbjuder dig smidig och effektiv service i enlighet med de verkstadsprocedurer och normer som har tagits fram av Toyota.