1. Nya bilar | Toyota Sverige
 2. Översikt

Ändra

GR Supra Active

Coupé 2 dörrar

Crimson Red A61 (D05)

Från

682900.0

Motor

3,0L Twin-Scroll Turbo

Garanti

3 år

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

DEN ULTIMATA KÖRUPPLEVELSEN

Utvecklingen av GR Supra drivs inte av enkla siffror eller varvtider – utan med fokus på känslan av vad du upplever bakom ratten.

RACING-INSPIRERAD AERODYNAMIK

GR Supra är den första globala GR-modellen som producerats i samarbete med TOYOTA GAZOO Racing. All vår erfarenhet från tävlingsverksamhet på toppnivå har legat till grund för att producera en ren sportbil som känner sig hemma både på racingbanan och i vardagen.

FÖRAREN I FOKUS

Inspirerad av inredningen i en bil byggd för racingbanan är kupén i GR Supra utformad för att sätta föraren i fokus. GR Supra är den perfekta bilen för alla typer av upplevelser, GT-komfort när du vill ha det och sportbilskänsla när du behöver det.

DET GYLLENE SNITTET

Den bästa balansen med överlägsen stabilitet uppnås när förhållandet mellan hjulaxelns längd och bilens bredd är mellan 1.5 och 1.6. Med utgångspunkten i framstående motorsportteknik och design har GR Supra det perfekta gyllene snittet på 1.55.

SÄKERHETEN FÖRST

I en högpresterande sportbil är säkerheten högt prioriterad – och GR Supra är inget undantag. Med Supra Safety+ ingår bland annat av Blind Spot Monitor, Lane Departure Alert, intelligent parkeringssensor, automatisk bromsning och E-Call. Dessutom är alla GR Supra utrustade med Adaptive Cruise Control som standard.


GR Supra Galleri

360°

 • Design

  AERODYNAMISK MOTORSPORT KOMBINERAT MED EN MODERN, KRAFTFULL DESIGN

  Med sin långa motorhuv, kompakta kaross och den dubbelböjda stylingen på taket ser Toyota GR Supra till att exaltera alla bilentusiaster och fånga varenda sportbilsfantasts hjärta.

 • KRAFTFULL PRESTANDA

  Toyota GR Supras 3,0 l in-line sexcylindriga motor levererar sömlös kraft och omedelbar respons. Utrustad med Single twin-scroll turbo, direktinsprutning och variabel ventilstyrning, så levererar GR Supra 340 bromsade hästkrafter och 500 Nm vridmoment för att göra 0-100 km/h på 4,3 sekunder och komma upp i en toppfart på 250 km/h.

 • SÄKERHETEN FÖRST

  Toyota GR Supra är utrustad med Toyota Supra Safety+ som består av en rad olika säkerhetsfunktioner, bland annat Döda Vinkeln Varnare (BSM), Körfilsvarning (LDA) och Aktiv farthållare (ACC) med Stop och Go.

Förstorad skärm Stäng
Dra i bilden för att se fler vinklar Dra i bilden för att se fler vinklar