1. Nya bilar | Toyota Sverige
 2. Översikt
Jag vill....

Toyota GR Supra Active

Coupé 2 dörrar

Toyota GR Supra - Active - Coupé 2 dörrar
Från
732 900 kr
Finansiering från
Villkor
 • Högtalare, 10 stycken
183 g/km
8.1 l/100 km
Bakhjulsdrift
3,0L Twin-Scroll Turbo
Toyota GR Supra - Active - Coupé 2 dörrar
Portimao Blue (D13)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

DEN ULTIMATA KÖRUPPLEVELSEN

Utvecklingen av Toyota GR Supra drivs inte av enkla siffror eller varvtider – utan med fokus på känslan av vad du upplever bakom ratten.

RACING-INSPIRERAD AERODYNAMIK

Toyota GR Supra är den första globala GR-modellen som producerats i samarbete med TOYOTA GAZOO Racing. All vår erfarenhet från tävlingsverksamhet på toppnivå har legat till grund för att producera en ren sportbil som känner sig hemma både på racingbanan och i vardagen.

FÖRAREN I FOKUS

Inspirerad av inredningen i en bil byggd för racingbanan är kupén i Toyota GR Supra utformad för att sätta föraren i fokus. Toyota GR Supra är den perfekta bilen för alla typer av upplevelser, GT-komfort när du vill ha det och sportbilskänsla när du behöver det.

DET GYLLENE SNITTET

Den bästa balansen med överlägsen stabilitet uppnås när förhållandet mellan hjulaxelns längd och bilens bredd är mellan 1.5 och 1.6. Med utgångspunkten i framstående motorsportteknik och design har GR Supra det perfekta gyllene snittet på 1.55.

SÄKERHETEN FÖRST

I en högpresterande sportbil är säkerheten högt prioriterad – och Toyota GR Supra är inget undantag. Med Supra Safety+ ingår bland annat av Blind Spot Monitor, Lane Departure Alert, intelligent parkeringssensor, automatisk bromsning och E-Call. Dessutom är alla GR Supra utrustade med Adaptive Cruise Control som standard.


Toyota GR Supra Galleri

360°

 • Design

  AERODYNAMISK MOTORSPORT KOMBINERAT MED EN MODERN, KRAFTFULL DESIGN

  Med sin långa motorhuv, kompakta kaross och den dubbelböjda stylingen på taket ser Toyota GR Supra till att exaltera alla bilentusiaster och fånga varenda sportbilsfantasts hjärta.

 • KRAFTFULL PRESTANDA

  Toyota GR Supras 3,0 l in-line sexcylindriga motor levererar sömlös kraft och omedelbar respons. Utrustad med Single twin-scroll turbo, direktinsprutning och variabel ventilstyrning, så levererar GR Supra 340 bromsade hästkrafter och 500 Nm vridmoment för att göra 0-100 km/h på 4,3 sekunder och komma upp i en toppfart på 250 km/h.

 • SÄKERHETEN FÖRST

  Toyota GR Supra är utrustad med Toyota Supra Safety+ som består av en rad olika säkerhetsfunktioner, bland annat Döda Vinkeln Varnare (BSM), Körfilsvarning (LDA) och Aktiv farthållare (ACC) med Stop och Go.

Förstorad skärm Stäng