1. Elbilar
 2. Batteribilar
 3. Toyota bZ

En resa bortom noll - upptäck Toyota bZ

Gå bortom nollutsläpp med Toyota bZ

 

Det våras för en helt ny era. Med vår helt nya modellserie bZ går vi bortom nollutsläpp och förändrar liv och upplevelser. Vårt mål är att förbättra mobilitet för alla. Därför introducerar vi nästa generations innovativa batteribilar: en kombination av stilren, modern design och exceptionella möjligheter med nollutsläpp under körningens gång. Med Toyota bZ-serien minskar du ditt avtryck på planeten och kan njuta av enastående prestanda och flera klassledande, innovativa funktioner. Toyota bZ är ännu ett steg i vårt arbete mot ett mer hållbart samhälle. Det är dags att gå bortom noll och upptäcka Toyota bZ.

 

Räkna på privatleasing

Privatleasing

 

DESIGN MED UTGÅNGSPUNKT I MÄNNISKAN - BÄTTRE MOBILITET FÖR ALLA 

Designen kring Toyota bZ har utgått från människan. Lika mycket som de är skapade utifrån att ha så minimal inverkan på miljön som möjligt, är bilarna designade för att passa in i människors dagliga liv och upplevelser. Med Toyota bZ ser vi inte bara bortom nollutsläpp, utan även allas rätt till bättre mobilitet. Tack vare en dedikerad ny elbilsplattform som är skapad från grunden, går Toyota bZ-serien ännu längre och gör verklig skillnad för samhället vi lever i. Vårt mål är att göra mobilitet tillgängligt och roligt för alla.

 

 

4 PELARE INOM TOYOTA BZ

Den nya elbilsplattformen har utvecklats för att väcka dessa värderingar till liv.
 • DU OCH MILJÖN

  För Toyota handlar det inte bara om nollutsläpp, utan även om att maximera hela fordonets energieffektivitet. Det innebär att ta hänsyn till energin som bilen använder för att förflytta sig, inklusive förnybar solenergi för att generera elektriciteten och maximera räckvidden. Som en del i Toyotas drivkraft att minska energikonsumtion och resurssvinn, kan batterikomponenterna och materialen sparas för återanvändning i framtiden – och till och med återvinnas för att bli till nya batteridelar.

 • DU OCH DIN BIL

  Vi introducerar en ny sorts glädje med våra elbilar. Din bil är mer än bara ett transportmedel - Toyota bZ är programmerad till att vara din intelligenta partner i alla lägen. Elbilarna använder sig av de senaste tekniska funktionerna för att kunna leverera sömlös uppkopling, medan en smidig acceleration och exceptionell styrning tar körupplevelsen till en ännu roligare nivå.

 • DU OCH ANDRA

  Vi förvandlar ett utrymme för resande till en plats att umgås i med vänner och familj. Toyota bZ-modellerna erbjuder en fantastisk miljö för att dela resglädjen med en tyst, rymlig och lyxigt bekväm kupé. Det finns gott om utrymme för alla att interagera, dela med sig och slappna av under längre resor.

 • DU OCH SAMHÄLLET

  Mobilitet med nollutsläpp och smart teknik, i kombination med enastående batterikapacitet och klassledande säkerhet, gör att Toyota bZ skapar ett ännu säkrare samhälle där alla kan känna sig ännu tryggare.

Varför en elbil från Toyota?

Med över 25 års erfarenhet inom elektrifiering leder Toyota vägen mot en helt eldriven framtid. Med redan nu över 18 miljoner elektrifierade fordon på vägarna och 17 elektrifierade modeller att välja mellan.

 

Toyotas elbilar

Toyota fortsätter att leverera exceptionell innovation till nöjda kunder runt om i världen. Tack vare den omfattande erfarenheten av att utveckla batteriteknik och energieffektivitet är Toyotas elbilar pålitliga och har bestående prestanda.
Upptäck mer

Världspremiär för Toyota bZ4X

Toyota bZ4X banar väg för en ny, elektrisk generation bilmodeller. Den kraftfulla och dynamiska SUV-designen möter klassledande fyrhjulsdrift och en betryggande räckvidd på el.
Upptäck mer

BEYOND ZERO BÖRJAR HÄR

 

Registrera dig för Toyota bZ nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna och uppdateringarna. Den första modellen från Toyota bZ-serien kommer att vara tillgänglig från mitten av 2022.