Toyota Bilförsäkring

en av marknadens mest heltäckande försäkring

För att erbjuda ett bättre bilägande har vi tillsammans med Folksam utformat en av marknadens mest heltäckande försäkring, Toyota Bilförsäkring. (Läs mer om vårt samarbete här)

Om du råkar ut för en skada så garanteras du som kund i Toyota Bilförsäkring att din Toyota blir lagad av en auktoriserad Toyota-verkstad med originaldelar. Att din Toyota lagas av en av våra auktoriserade verkstäder ger dig som kund tryggheten att din bil lagas på rätt sätt så att den förblir säker och behåller sin kvalitet och andrahandsvärde.

Fördelar med Toyota Bilförsäkring

Toyota Bilförsäkring är speciellt anpassad för Toyotaägare, med ett rikligt skydd för att ditt bilägande ska vara så enkelt och tryggt som möjligt. Toyota Bilförsäkring är kanske marknadens mest innehållsrika och prisvärda bilförsäkring.

Unika fördelar med Toyota Bilförsäkring Stor:

- Hyrbilsförsäkring i upp till 65 dagar för alla minst halvförsäkrade bilar.
- Endast 750 kr i självrisk vid glas-, brand-, stöld-, räddning- eller maskinskada.
- Maskin- och elektronikskadeförsäkring ända upp till 10 år/15 000 mil
(20 000 mil på hybridsystemets komponenter).
- Utökat skydd för invändig skada, feltankning och nyckelförlust – självrisk 750 kr.
- Självriskreducering med 3 000 kr vid skador som täcks av vagnskadegarantin.
- Ingen självrisk vid djurkollision, gäller även vagnskadegarantisjälvrisk.
- Halv vagnskadesjälvrisk vid skadegörelse, gäller även vagnskadegarantisjälvrisk.

Självrisker

Kostnaderna för en bilförsäkring kan utöver premierna till stor del också variera beroende på försäkringens självrisker. I Toyota Bilförsäkring erbjuder vi förutsägbara och låga självrisker. Så att du som kund oavsett skadekostnaden vet din självrisk. Dagens bilar blir allt mer tekniskt komplicerade och därigenom mer komplicerade att reparera med större kostnader som följd.

Att byta en framruta kan idag kosta så mycket som 15 000 kr. Då flera bilförsäkringar på marknaden har en självrisk för glas som en procentuell andel av skadekostnaden, vanligtvis 35 %, kan kostnaderna för självrisken bli stora. I Toyota Bilförsäkring Stor är självrisken för glas alltid 750 kr oavsett reparationskostnaden.

Vagnskadegaranti

Till alla Toyotas personbilar som säljs i Sverige medföljer en vagnskadegaranti som lämnas av Toyotas generalagent i Sverige, Toyota Sweden AB. Vagnskadegarantin gäller i tre år från första registreringsdatum hos Transportstyrelsen. Vagnskadegarantin gäller i Sverige och i de länder som är anslutna till Gröna Kortsystemet. I bilens vagnskadegarantibevis finns mer information om giltighetstiden för din bils vagnskadegaranti och garantins villkor. Toyotas vagnskadegaranti administreras av Folksam som också är försäkringsgivare för garantin.

Självriskreducering av vagnskadegarantin

Till alla nya personbilar ingår en vagnskadegaranti, vilket innebär att du för en ny Toyota bara behöver en halvförsäkring tills bilen är tre år gammal. Självrisken i vagnskadegarantin är dock högre än i en vanlig försäkring, vanligtvis mellan 6 000 – 7 500 kr. Väljer man Toyota Bilförsäkring Stor reduceras självrisken på vagnskadegarantin med 3 000 kr vid ersättningsbar skada. Denna ändring gäller nya avtal från 180101.

Mer information om Toyota Bilförsäkring

Mer information om Toyota Bilförsäkring finns i vår för- och efterköpsinformation och i det fullständiga villkoret. Du kan också kontakta Toyota Bilförsäkrings kundservice med dina frågor på telefon 08 -78 44 25.

Körklar - prova Toyota Bilförsäkring Stor

Köper du en ny eller en begagnad Toyota hos någon av våra återförsäljare kan du prova Toyota Bilförsäkring Stor genom vårt erbjudande Körklar i 6 månader till ett förmånligt pris. Din återförsäljare kan berätta mer och hjälper dig att teckna försäkringen i samband med köpet.

Halvförsäkring i 6 månader från 1 050 kr eller helförsäkring i 6 månader från 1 750 kr.

Läs mer om ...

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!