Toyota Bilförsäkring

en av marknadens mest heltäckande försäkringar

För att erbjuda ett bättre bilägande har vi tillsammans med Länsförsäkringar utformat en av marknadens mest heltäckande försäkringar, Toyota Bilförsäkring. För mer information gå till www.toyotabilforsakring.se

Unika fördelar med Toyota Bilförsäkring Premium:

0 kr i trafiksjälvrisk

Nyvärdesersättning upp till 2 år och 3 000 mil, gäller också vid vagnskadegarantiskada.

Hyrbilsförsäkring i upp till 90 dagar

Endast 750 kr i självrisk vid glas-, brand-, stöld-, räddning- eller maskinskada

Maskin- och elektronikskadeförsäkring ända upp till 10 år/15 000 mil

/
/
Få extra rabatt från din återförsäljare När du väljer Toyota Bilförsäkring Premium i samband med ditt bilköp hos en auktoriserad Toyota-återförsäljare får du ytterligare 15% rabatt på din försäkring. *Rabatt lämnas vid tecknande av försäkring hos återförsäljare som är anknuten försäkringsförmedlare till Länsförsäkringar. Rabatten omfattar inte trafikpremieskatt.
Auktoriserad Toyotaverkstad

Om du råkar ut för en skada så garanteras du som kund i Toyota Bilförsäkring att din Toyota blir lagad av en auktoriserad Toyota-verkstad med originaldelar. Att din Toyota lagas av en av våra auktoriserade verkstäder ger dig som kund tryggheten att din bil lagas på rätt sätt så att den förblir säker och behåller sin kvalitet och andrahandsvärde.

Vagnskadegaranti

Till alla Toyotas personbilar som säljs i Sverige medföljer en vagnskadegaranti som lämnas av Toyotas generalagent i Sverige, Toyota Sweden AB. Vagnskadegarantin gäller i tre år från första registreringsdatum hos Transportstyrelsen. Vagnskadegarantin gäller i Sverige och i de länder som är anslutna till Gröna Kortsystemet. I bilens vagnskadegarantibevis finns mer information om giltighetstiden för din bils vagnskadegaranti och garantins villkor. Toyotas vagnskadegaranti administreras av Länsförsäkringar som också är försäkringsgivare för garantin. Om din bil registrerats i trafik före 2019-01-01 administreras vagnskadegarantin av Folksam, 0771 – 960 960.

Läs mer om ...

Kontakta Toyota Bilförsäkring Kontakta Toyota Bilförsäkring Har du frågor eller vill ha offert eller teckna någon av våra försäkringar kan du ringa Toyota Bilförsäkrings kundservice. Här hittar du även kontaktuppgifter till Eurocare för skadeanmälan. Försäkring tillsammans med finansiering Försäkring tillsammans med finansiering Funderar du på att finansiera din bil via Toyota Finacial Services? I så fall kan du komplettera din finansiering med Toyota Bilförsäkring. Toyota Garantier Garantier Det ska vara enkelt och ekonomiskt att äga en Toyota, vare sig den är ny eller begagnad. Toyota erbjuder generösa garantier, förmånliga försäkringar m.m. Toyota Flex Billån Toyota Flex Billån Toyota Flex är ett nytt, enkelt och flexibelt sätt att finansiera din bil för en överkomlig månadskostnad.
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!