Kundservice

Välkommen till Toyota Financial Services kundservice

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice med frågor och synpunkter om våra finansieringsprodukter och tjänster. Dina åsikter är viktiga för oss och vi vill kontinuerligt utveckla vår verksamhet för att du ska vara nöjd med vår service.

Dina synpunkter är viktiga för oss

Vid eventuella klagomål vänder du dig i första hand till vår kundservice som oftast löser ärendet på en gång. Senast inom 14 dagar får du ett besked om vår bedömning av och beslut i ärendet. Blir du inte nöjd med vårt besked, kan du få ärendet prövat hos Allmänna reklamationsnämnden eller i allmän domstol. Du kan även få rådgivning via Konsumenternas Bank- och Finansbyrå och den kommunala konsumentvägledningen.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Förnamn: *
Detta fält måste fyllas i för att du ska kunna gå vidare.
Efternamn: *
Detta fält måste fyllas i för att du ska kunna gå vidare.
Kontakta mig via *
Meddelande (max 1024 tecken) *
Detta fält måste fyllas i för att du ska kunna gå vidare.
Integritetspolicy

Toyota Sweden AB (”TSW”) Box 1103, 172 22 Sundbyberg och Toyota Motor Europe NV/SA, (“TME”), Avenue du Bourget/Bourgetlaan 60, 1140 Brussels, Belgium, kommer som ”Personuppgiftsansvariga” att samla in dina Personuppgifter (enligt nedan) för de ändamål som beskrivs nedan.

Följande regler kommer att tillämpas när du kontaktar oss med en förfrågan om provkörning, offert, broschyr, möte eller annan informationsförfrågan om Toyotas/Lexus produkter, tjänster eller appar via vår Toyota/Lexus webbsida eller en Toyota/Lexus applikation.
- Du kommer att bli tillfrågad att ge oss följande Personuppgifter: namn, postadress, e-postadress och telefonnummer samt i vissa fall registreringsnummer.
- Vi kommer att använda dessa Personuppgifter enbart för att tillmötesgå och följa upp dina förfrågningar.
- Dina Personuppgifter kommer inte att delas med något annat företag med undantag för att vissa av dina förfrågningar kan komma att tillmötesgås genom din valda Auktoriserade Återförsäljare/Verkstad.
- För att göra det möjligt för oss och dig själv att följa upp dina förfrågningar på ett smidigt sätt kommer dina Personuppgifter att lagras i max 3 år efter det datum som du tillhandahöll oss dem och de kommer att raderas vid utgången av denna tidsperiod.

Reglerna ovan måste läsas tillsammans med Toyota Allmänna Integritetspolicy i vilken de allmänna villkoren för behandlingen av dina Personuppgifter beskrivs och som du måste läsa och godkänna. Var vänlig följ följande länk www.toyota.se/legal/integritetspolicy.json
Detta fält måste fyllas i för att du ska kunna gå vidare.
Detta fält måste fyllas i för att du ska kunna gå vidare.
Informationen du lämnar kommer inte användas i andra avseenden än att fullgöra ditt ärende. För mer information se vår Integritetspolicy.
Kontaktuppgifter
Adress & fax
Toyota Financial Services
Box 1206
172 24 Sundbyberg
Telefon
08-622 35 20 Vardagar: 09.00-16.00
Kontaktuppgifter
Vi svarar inom 24 timmar helgfria vardagar.
Våra öppettider är vardagar mellan kl. 08.30-16.30.

Ditt meddelande har skickats.

Tack för att du kontaktar Toyota. Vi hanterar ärendet inom 24 timmar på helgfria vardagar.
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!