Kundservice

Välkommen till Toyota Financial Services kundservice

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice med frågor och synpunkter om våra finansieringsprodukter och tjänster. Dina åsikter är viktiga för oss och vi vill kontinuerligt utveckla vår verksamhet för att du ska vara nöjd med vår service.

Information med anledning av spridningen av Covid 19

I spåren av Coronaviruset vill vi på Toyota Financial Services, informera er om att vi har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att minimera risken för smittspridning och samtidigt höjt beredskapen för att se till att verksamheten och servicen kan hålla samma nivå som tidigare.

Vi kommer ha samma öppettider som tidigare och jobbar aktivt för att påverkan ska bli så liten som möjligt och att våra samarbetspartners och kunder inte ska drabbas mer än nödvändigt. Vi får just nu många samtal och frågor . Vi ber er vänligen mejla alla era frågeställningar som rör denna situation till covid19@toyota-fs.com. Vi besvarar självklart alla era frågeställningar men vi hoppas ni har överseende med att det i rådande läge kan ta lite tid.

Dina synpunkter är viktiga för oss

Vid eventuella klagomål vänder du dig i första hand till vår kundservice som oftast löser ärendet på en gång. Senast inom 14 dagar får du ett besked om vår bedömning av och beslut i ärendet. Blir du inte nöjd med vårt besked, kan du få ärendet prövat hos Allmänna reklamationsnämnden eller i allmän domstol. Du kan även få rådgivning via Konsumenternas Bank- och Finansbyrå och den kommunala konsumentvägledningen.

Har du frågor gällande Finansieringsprodukter och våra tjänster kan du skicka din fråga via vårt kontaktformulär.

Kontaktuppgifter

Adress & fax
Toyota Financial Services
Box 1206
172 24 Sundbyberg

E-post
kundservice@toyota-fs.com

Telefon
08-622 35 20
(Vardagar: 09.00-16.00)

Min Finansiering - Få en bättre överblick av dina tjänster hos Toyota Financial Services

Med hjälp av sajten Min Finansiering kan du som privatkund med ett aktivt finansieringskontrakt hantera de vanligaste ärendena på egen hand, dygnet runt.

Väl inloggad får du full överblick av ditt kontrakt och kan exempelvis se aktuell ränta, restskuld och slutdatum. Du kan även se dina senaste fakturor, ansöka om autogiro samt se din finansanknutna försäkring.

Inloggningen sker säkert och smidigt med BankID.

Min Finansiering FAQ

Vad är Min Finansiering?

Min Finansiering är Toyota Financial Services webportal för privatkunder. Samtliga privatkunder med ett aktivt kontrakt på en Toyota hos Toyota Financial Services har enkelt tillgång till portalen och kan därigenom få uppgifter om just sitt avtal.

Gå till Min Finansiering

Vad kan man göra på Min Finansiering?

På vår portal kan du enkelt bland annat:

  • Få överblick av din finansiering
  • Se senaste fakturor och betalningsstatus
  • Ansöka om autogiro
  • Se din Toyota Bilförsäkring
  • Hantera dina kontaktuppgifter
  • Tacka nej till pappersfakturor

Och mycket mer

Gå till Min Finansiering

Hur registrerar jag mig på Min Finansiering?

Du som kund hos oss med ett aktivt avtal kan som ett första steg logga in med hjälp av ditt BankID, därefter får du fylla i aktuella kontaktuppgifter för dig. Sedan är du registrerad och kan använda portalen när det passar dig!

Gå till Min Finansiering

Hur loggar man in på Min Finansiering?

Du som är privatkund hos oss med ett aktivt kontrakt kan enkelt och säkert logga in med ditt BankID.

Gå till Min Finansiering

Jag kan inte logga in, varför?

Det är endast privatpersoner med aktivt kontrakt som har en Toyota finansierad hos Toyota Financial Services som har möjlighet att registrera sig och använda portalen. Om dessa två kriterier stämmer in på dig men du ändå inte kan logga in, vänd dig gärna till vår kundservice på: kundservice@toyota-fs.com 08-622 35 20 (vardagar 9-16)

Om jag har flera kontrakt på mitt personnummer, kan jag se samtliga?

Ja, om det är ditt personnummer som står på kontraktet på flera aktiva avtal så kan du se samtliga på Min Finansiering. Du kan enkelt byta mellan de olika kontrakten på förstasidan där modellöversikten visas.

Hur ska jag göra om jag vill förlänga, förnya eller avsluta mitt avtal?

Detta beror på vilken finansieringsprodukt du har på just ditt avtal. Vi har en funktion i portalen där du enkelt kan räkna på din nuvarande restskuld om du har en låneprodukt. Ifall du går i tankar att förnya eller förlänga ditt avtal, ta kontakt med din Toyota-återförsäljare.

Jag har Toyota Bilförsäkring, men den dyker inte upp i Min Finansiering, varför?

Det är endast finansanknutna försäkringar som vi har möjlighet att lägga upp på vår portal. Om du har tecknat en försäkring separat från din finansiering så dyker den tyvärr inte upp. Om du vill ha mer information om just din försäkring, ta kontakt med Toyota Bilförsäkring på 0771 - 54 54 00

Kan jag teckna en Toyota Bilförsäkring eller göra skadeanmälan via Min Finansiering?

I dagsläget kan du inte teckna Toyota Bilförsäkring via vår portal. Om du vill ha en offert eller teckna en försäkring, ta kontakt med vår kundservice på 0771 - 54 54 00. Även skadeanmälan måste göras separat. Detta kan du göra antingen digitalt på följande länk:

Toyota Bilförsäkring Skadeanmälan

Eller via någon av nedanstående:
Toyota Bilförsäkring: 0771 - 54 54 00
Toyota Eurocare (vägassistans): 0771 - 23 50 00
Länsförsäkringars skadejour (kvällar & helg): 020 - 59 00 00

Kan jag betala med e-faktura?

Ja, du kan betala med e-faktura. För att vi ska kunna skicka en e-faktura till dig behöver du själv ansöka om det. Det gör du genom att logga in på din internetbank, söker upp Toyota Kreditbank GmbH och i sin tur anmäla dig till e-faktura. E-faktura går ej att kombinera med autogiro.

Kan jag betala med autogiro?

Ja, det kan du göra. Inne på Min Finansiering och på sidan "Fakturahistorik" så kan du direkt länkas till en autogiroansökan där du fyller i kontouppgifter och sedan signerar med BankID. När detta är gjort tar det någon eller några bankdagar innan autogirot är aktivt.

Mer från Toyota

Toyota Elhybrid Elhybrid Elhybriden är det mest bekväma sättet att köra på el då det inte behövs några sladdar för att ladda batteriet. Så här fungerar det! Dags för ny tjänstebil? Dags för ny tjänstebil? En lite mindre? Eller kanske en lite större? Eller precis lagom? Vi har elhybrider som passar alla. Våra tjänstebilserbjudanden Våra tjänstebilserbjudanden Se våra erbjudanden som passar dig som tjänstebilsförare, egenföretagare och inköpare. Toyota transportbilar Toyota transportbilar Transportbilar i olika modeller och motoralternativ. Alltid med högt prioriterad komfort och körkänsla.