Kundservice

Välkommen till Toyota Financial Services kundservice

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice med frågor och synpunkter om våra finansieringsprodukter och tjänster. Dina åsikter är viktiga för oss och vi vill kontinuerligt utveckla vår verksamhet för att du ska vara nöjd med vår service.

Information med anledning av spridningen av Covid 19

I spåren av Coronaviruset vill vi på Toyota Financial Services, informera er om att vi har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att minimera risken för smittspridning och samtidigt höjt beredskapen för att se till att verksamheten och servicen kan hålla samma nivå som tidigare.

Vi kommer ha samma öppettider som tidigare och jobbar aktivt för att påverkan ska bli så liten som möjligt och att våra samarbetspartners och kunder inte ska drabbas mer än nödvändigt. Vi får just nu många samtal och frågor . Vi ber er vänligen mejla alla era frågeställningar som rör denna situation till covid19@toyota-fs.com. Vi besvarar självklart alla era frågeställningar men vi hoppas ni har överseende med att det i rådande läge kan ta lite tid.

Min Finansiering - Få en bättre överblick av dina tjänster hos Toyota Financial Services

Med hjälp av sajten Min Finansiering kan du som privatkund med ett aktivt finansieringskontrakt hantera de vanligaste ärendena på egen hand, dygnet runt.

Väl inloggad får du full överblick av ditt kontrakt och kan exempelvis se aktuell ränta, restskuld och slutdatum. Du kan även se dina senaste fakturor, ansöka om autogiro samt se din finansanknutna försäkring.

Inloggningen sker säkert och smidigt med BankID.

Dina synpunkter är viktiga för oss

Vid eventuella klagomål vänder du dig i första hand till vår kundservice som oftast löser ärendet på en gång. Senast inom 14 dagar får du ett besked om vår bedömning av och beslut i ärendet. Blir du inte nöjd med vårt besked, kan du få ärendet prövat hos Allmänna reklamationsnämnden eller i allmän domstol. Du kan även få rådgivning via Konsumenternas Bank- och Finansbyrå och den kommunala konsumentvägledningen.

Har du frågor gällande Finansieringsprodukter och våra tjänster kan du skicka din fråga via vårt kontaktformulär.

Kontaktuppgifter

Adress & fax
Toyota Financial Services
Box 1206
172 24 Sundbyberg

E-post
kundservice@toyota-fs.com

Telefon
08-622 35 20
(Vardagar: 09.00-16.00)

Mer från Toyota

Dags för ny tjänstebil? Dags för ny tjänstebil? En lite mindre? Eller kanske en lite större? Eller precis lagom? Vi har elhybrider som passar alla. Våra tjänstebilserbjudanden Våra tjänstebilserbjudanden Se våra erbjudanden som passar dig som tjänstebilsförare, egenföretagare och inköpare. Toyota transportbilar Toyota transportbilar Transportbilar i olika modeller och motoralternativ. Alltid med högt prioriterad komfort och körkänsla. Våra sportmodeller Våra sportmodeller Nu är det din tur att uppleva vad TOYOTA GAZOO Racing står för. På vägen. Med dig bakom ratten.