Boka provkörning
Bygg din Toyota
Hitta din Toyotaåterförsäljare
Min Toyota
Nya PROACE CITY VERSO
från 269.900 kr

PROACE CITY VERSO rymmer med lätthet dig och dina 6 passagerare.

Villkor

Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp vid blandad körning: 7,1 l/100 km och 158 g/km. Finansiering via Toyota Financial Services: Exempel på månadskostnad med Toyota Flex Billån, 36 månader, ord. rörlig ränta 3,99% (juli-2020), 30% kontant/inbyte , 40% slutbetalning/garanterat återköpsvärde och total körsträcka om max 4.500 mil. Det garanterade återköpsvärdet är baserat på ord. pris. Effektivränta 4,61%. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer. Kampanjpriset gäller endast privatkunder och är giltigt t o m 30 sept 2020. Kan inte kombineras med Flex Privatleasing, andra avtal eller rabatter. Miljöklass Euro 6. Priserna är rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige.

Stäng

Nya PROACE CITY VERSO

Utformad för att imponera.

Med plats för upp till sju vuxna – det finns plats för alla. Smarta förvaringslösningar tar hand om livets alla väsentligheter. Med hög komfort och de senaste multimediafunktionerna blir resan ett nöje.


Nya PROACE CITY VERSO prisexempel:
PROACE CITY VERSO 1,2 Turbo Active
Pris från 269.900 kr (ord. pris från 289.900 kr).
Flex Billån: från 2.540 kr/mån
Bränsleförbrukning, blandad körning: från 7,1 l/100 km
CO2-utsläpp, blandad körning: från 158 g/km

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!