1. Köpa bil
Jag vill....

Köpa bil

Vi hjälper dig att hitta din nästa Toyota.
 • Beställ online

  Nu kan du beställa din nya Toyota online när du väljer Easy Privatleasing

  Du behöver ett MyT-konto (registrera ett MyT-konto här) samt bank-ID för kreditkontroll och digital signering av kontraktet

 • Steg för steg

  - Bygg din bil som du vill ha den.
  - Anpassa finansering
  - Logga in med ditt MyT-konto
  - Välj återförsäljare
  - Kreditkontroll och digital signering av kontraktet med BankID
  - Din beställning är klar

 • Aktuella modeller
  Fler Toyota-modeller för privatleasing hittar du på Easy PrivatleasingOpens in new window.

Vilken bil letar du efter?

Upptäck vad som finns. Eller designa din bil själv. Fråga oss gärna eller berätta för oss – vi kan få det att hända. Din resa mot bilköpet börjar här.

 • Hitta din perfekta Toyota

  Hur skulle din perfekta bil se ut? Det bestämmer och väljer du själv med hjälp av vår bilkonfigurator. Där hittar du även tillval och tillgänglig extrautrustning – ta en titt på våra bilar och hitta din perfekta Toyota. Och kom ihåg att kolla in våra aktuella erbjudanden.

 • Få en guidad visning 

  Se din Toyota på riktigt nära håll. På Showroom Online så ger våra experter guidade visningar av våra modeller. Är det dags för provkörning eller vill du kanske hitta din närmaste återförsäljare? Berätta vad, var och när som passar dig bäst.

Din Toyota. Upplev den på ditt sätt.

Hur vill du uppleva din Toyota?
Få en guidad visning av en expert?
Sätta dig bakom ratten för en fysisk provkörning?


Du bestämmer. Vi sköter resten.

BILSÄKERHET - OAVSETT VART DU ÄR PÅ VÄG!

Vi arbetar dedikerat med trafiksäkerhet och vårt mål är att se till att trafikolyckor inte händer i framtiden. Därför har vi tagit fram en rad system, T-Mate, som är specifikt designad för att stötta dig som förare och göra körningen ännu säkrare.
Bilsäkerhet
 • Boka möte

  Frågor? Funderingar? Våra experter är här för att hjälpa dig med sin specialistkunskap. Eller ta en noggrann titt på din nya Toyota med en guidad videovisning.
   
 • Boka provkörning

  Vi vill såklart att du ska känna dig trygg med ditt val och att du ska få uppleva din Toyota bakom ratten. Boka här online genom att välja modell och återförsäljare.

 • Hitta återförsäljare

  Hitta närmaste återförsäljare och upplev din Toyota online.

   
   

Upptäck Toyota genom din personliga portal

Här hittar du en lång rad personaliserade tjänster som håller dig uppdaterad kring allt som rör din Toyota.
Skapa konto

AKTUELLA KAMPANJER

Inga tillgängliga kampanjer

Finansiering på ett enkelt sätt

Vi ger dig möjlighet att enkelt finansiera din bil, oavsett om den är ny eller begagnad.

 • Din finansiering. På ditt sätt.

  Du kan välja mellan flera finansieringsalternativ, från traditionella billån eller billån med restvärde till privatleasing. Allt för att hitta bästa möjliga lösning så att du ska bli riktigt nöjd med din nya bil.
 • Byt in din gamla bil

  En snabb värdering av din gamla bil? Ett bra sätt att spara pengar på din nya Toyota.

Vanliga frågor

Från betalning till leverans – och allt där emellan. Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna.

Leasing innebär att du hyr bilen. Om du i stället köper bilen står du själv som ägare och kan finansiera köpet genom ett billån. Leasingkontraktet tecknas oftast på 36 månader och ett billån mellan 24 och 72 månader.

Med ett billån står du som ägare till bilen. Månadsbetalningen på ett billån beräknas utifrån den totala skulden, månadsamorteringarna och räntan. Du betalar minst 20% i kontantinsats (i enlighet med Konsumentkreditlagen), antingen kontant eller i form av inbytesbil. Efter kontraktstidens slut kan du välja att förlänga eller lösa lånet, alternativt betala kvarstående skuld. Billånet kan alltid lösas i förtid utan några avgifter.

Leasinghyran baseras på bilmodell, avtalstid samt uppskattad körsträcka. Avtalet kan oftast tecknas utan att du behöver betala någon särskild leasingavgift i början. Vid slutet av leasingperioden lämnar du tillbaka bilen till din Toyota-återförsäljare. Säger du upp leasingavtalet i förtid debiteras en uppsägningsavgift baserad på kvarvarande skuld och ränta.

Du kommer att få en preliminär tid för leverans direkt när du gjort din beställning. Sen kan det komma att ändras beroende på allt från när pappersarbetet är klart eller om du valt tillval som behöver monteras etc.

Du kommer att få en preliminär tid för leverans direkt när du gjort din beställning. Sen kan det komma att ändras beroende på allt från när pappersarbetet är klart eller om du valt tillval som behöver monteras etc.

Ska du byta in din gamla bil? Våra experter behöver då fysiskt inspektera din bil och kommer att meddela om det är något som inte stämmer eller behövs åtgärdas. Men om allt är i sin ordning är din värdering bekräftad och garanterad.

Det är helt upp till dig. Boka en tid några dagar innan du ska hämta din nya Toyota. Våra experter kommer sköta allting åt dig.