1. Multimedia

Multimedia

Kom igång med navigering och underhållning i bilen

Multimediaenheten innehåller flera navigeringstjänster online. Här finns användbar information i realtid, till exempel trafikinfo och varning om hastighetskameror på vägen. Tjänsten innehåller även smartphone-integration.

 

INTUITIV NAVIGATION OCH UNDERHÅLLNING

Multimediaenheten har realtidsnavigering, varning för fartkamera, information om bensinstationer samt POI (sevärdheter). Tjänsten stödjer också Apple CarPlay och Android Auto, så du kan ansluta, spela musik och använda smartphone-appar på bilens multimediadisplay.

 • Trafikinformation i realtid

  Beräknar din resa i realtid, baserad på trafiken.
  Håll dig uppdaterad om trafiksituationen på vägen till din destination. Navigationssystemet i bilen anpassar sig till vad som händer i trafiken och föreslår alternativa vägar som matchar dina önskemål.  

 • Sevärdheter (POI)

  Oavsett dina intressen, hittar du det snabbare med Sevärdheter (POI).
  Med våra intuitiva Google-drivna intressepunkter hittar du alltid aktuell information om vad som finns nära dig.

 • Varning för hastighetskamera

  GPS-baserade varningar för hastighetskameror.
  Med vår teknik, Cyclops, vet du alltid när du närmar dig en hastighetskamera och du kan till och med stödja funktionen genom att lägga till en ny oupptäckt hastighetskamera.  

 • Bensinstationer

  Tankning har aldrig varit enklare.
  Hitta bensinstation - vare sig det är priset eller det företag du har ett bränslekort hos. Du kan välja att tanka på din destination, på vägen eller på närmaste bensinstation.  

 • Google Street View

  Vet vad du letar efter innan du kommer dit.
  Med Google Street View får du en 360-graders vy över din slutdestination, så du kan visualisera platsen innan ankomst och enklare hitta den när du kommer fram.  

 • Parkering

  Hitta parkering i närheten, dit du ska eller på vägen dit.
  Du kan välja utifrån pris, parkeringsföretag eller avståndet från din nuvarande plats.  

 • Väder

  Håll dig uppdaterad om vädret.
  Kontrollera aktuellt väder och väderprognosen för din destination, utifrån ankomsttiden. Du kan till och med ställa in dina favoritplatser så du alltid vet hur vädret är just där.  

 • Smartphoneintegration

  Med stöd för Apple CarPlay och Android Auto.
  Håll kontakten (medan du är i din Toyota) med Apple CarPlay eller Android Auto i bilen. Du kan ansluta din smartphone, spela musik och använda dina favorit-appar på instrumentpanelen.