Upptäck helt nya Toyota bZ4X

Upptäck nya Toyota bZ4X

Eldrivna Toyota bZ4X levererar på alla punkter som räknas - den är innovativ, effektiv och har en självsäker SUV-design. Med sin robusta och stilrena look, enastående fyrhjulsdrift och betryggande räckvidd ser Toyota bZ4X till att ta dig vart du än ska. Njut av en helt ny körupplevelse med nya elektriska Toyota bZ4X.

/
Betryggande prestanda

Betryggande prestanda

Toyota bZ4X tar dig med på en helt elektrisk resa med prestanda som är betryggande, och lämnar inte några utsläpp efter sig under körning. Med sin fina prestanda och ett högt vridmoment när du behöver det ger bZ4X en dynamisk och inspirerande körglädje. Tack vare sin enastående fyrhjulsdrift lovar Toyota bZ4X att ta med dig på en körupplevelse du sent kommer att glömma.

Utrustad för alla resor

Utrustad för alla resor

AWD XMODE förbättrar prestandan och säkerheten så att bZ4X kan ta sig an vilken terräng som helst med kraftfull fyrhjulsdrift. Njut av att känna dig trygg bakom ratten oavsett vart du är på väg och oavsett väder.

Fantastisk batteriprestanda

Fantastisk batteriprestanda

Toyota bZ4X har en elektrisk räckvidd på upp till 450 km och den kan dessutom optimeras med solcellstak som tillval. Olika laddningsalternativ ger dig som förare flexibilitet i vardagen. Ombordladdaren i bZ4X kan hantera publik snabbladdning på upp till 150kW vilket ger möjlighet till 0-80% laddningsgrad på cirka 30 minuter. Eller koppla in den till en laddbox hemma. Toyotas kvalitet garanterar total sinnesro när det kommer till att kunna lita på batteriets kapacitet.

Säkerhet som du kan lita på

Säkerhet som du kan lita på

Toyota bZ4X erbjuder en omfattande uppsättning säkerhetsfunktioner vart du än är på väg, oavsett om det är i staden eller ute på breda landsvägar. Funktionerna innefattar den senaste tekniken inom Toyota Safety Sense med verktyg som Driver Emergency Stop Assist (DESA) och Over the Air Updates (OTA).

Upptäck Toyota Safety Sense

Intelligent uppkopplad förarmiljö

Intelligent uppkopplad förarmiljö

Upptäck en värld av multimedia och uppkoppling. Med en pekskärm på upp till 12,3-tum, avancerad röstigenkänning och sömlös Smartphone Integration erbjuder Toyota Smart Connect en exceptionellt snabb och enkel upplevelse som håller sig uppdaterad via over-the-air-teknik.
Med MyT-appen på din smartphone kan du hålla koll på bilens aktuella laddningsstatus, schemalägga laddningstider, granska genomförda resor och till och med fjärrstyra din bil, t ex förvärma kupén eller låsa och låsa upp dörrarna.

Stilren och självsäker design

Stilren och självsäker design

Toyota bZ4X kombinerar den stilrena och avancerade looken hos en elbil med den självsäkra designen av en SUV. Resultatet är en innovativ elbil som levererar på alla vägar och drar blickarna till sig, var den än kör.

Rymlig och luftig kupé

Rymlig och luftig kupé

Toyota bZ4X är en plats att umgås i och är designad för att maximera upplevelsen för alla passagerare. Den stilrena interiören har gott om benutrymme för alla passagerare vilket ger överlägsen komfort och härlig känsla av rymd.

Erbjudna tjänster

Toyotas tjänster är skapade för att ge dig som kund total sinnesro. Det inkluderar betalningslösningar på publika platser, försäkring och en helt ny uppsättning av uppkopplade tjänster genom appen MyT.

Din elektriska räckvidd

Med Toyota bZ4X behöver du aldrig oroa dig för räckvidden. Den betryggande batteriprestandan kan leverera upp till 450 km körning, oavsett vart du kör.

Din laddningstid

Oavsett om du är hemma, på kontoret eller på väg så är det enkelt och bekvämt att ladda din bil. Luta dig tillbaka med batteridriven eldrift och dra nytta av nollutsläpp och lägre omkostnader med Toyota bZ4X.

Dina laddningsmöjligheter
/
Snabbladdare

Om du ska ladda bilen snabbt, kan du enkelt hitta publika snabbladdningsstationer genom laddstationslokaliseraren i MyT-appen. De högeffektiva publika laddstationerna kan ladda batteriet i din bZ4X upp till 80% på så lite som cirka 30 minuter.

/
Laddbox

Med fackmannamässigt installerad laddbox hemma kan du snabbt och tryggt ladda batteriet till 100% i bZ4X på cirka 6,5 timmar.

FAQ

Hur långt kan jag köra på en laddning?

Med Toyota bZ4X kan du köra upp till 450 km* utan att behöva oroa dig för att behöva stanna och ladda.
*Räckvidden beror på bl a utrustningsnivå, last, väderlek, körsätt och körförhållanden.

Var kan jag ladda?

Du kan ladda vid en laddbox hemma eller på kontoret, eller vid en snabbladdare på publika platser. Toyotas Uppkopplade tjänster kan hjälpa dig att lokalisera en publik laddstation i närheten, oavsett var du än är.

Hur laddar jag min Toyota bZ4X?

Det är enkelt, bekvämt och helt säkert när du använder den medföljande laddkabeln och laddar vid en fackmannamässigt installerad laddbox, eller publik snabbladdningsstation.

Hur lång tid tar det att ladda?

Laddningstiden varierar beroende på var du laddar och vilket kapacitet laddboxen eller snabbladdaren har. Vid publika snabbladdningsstationer kan du ladda på cirka 30 minuter. Laddar du via en laddbox hemma kan du få 100% laddning på cirka 6,5 timmar.

Vad är skillnaden mellan en elhybrid och en elbil?

Elhybrider och elbilar har en viktig skillnad. En elhybrid växlar mellan bensin- och elmotorer och är självladdande medan en batteri-elektriskt bil körs på enbart batterikraft och har därmed noll utsläpp under körning.

Varför en elbil från Toyota?

Med över 25 års erfarenhet inom elektrifiering leder Toyota vägen mot en helt eldriven framtid. Med redan nu över 18 miljoner elektrifierade fordon på vägarna och 17 elektrifierade modeller att välja mellan, fortsätter Toyota att leverera exceptionell innovation till nöjda kunder runt om i världen. Tack vare den omfattande erfarenheten av att utveckla batteriteknik och energieffektivitet är Toyotas elbilar pålitliga och har bestående prestanda.

Toyotas elbilar

Upptäck mer

BEYOND ZERO BÖRJAR HÄR

Registrera dig för Toyota bZ nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna och uppdateringarna. Den första modellen från Toyota bZ-serien kommer att vara tillgänglig från mitten av 2022.

Håll mig uppdaterad

LÄS MER OM TOYOTAS ELEKTRIFIERING