Showroom online
Hitta närmaste återförsäljare!
Bygg din Toyota
Provkör en Toyota
Lånekalkylator
Boka service
Min Toyota

Proace City Verso Active - MPV lång 2 dörrar

 • Fälgar 16", lättmetall (5-dubbelekrade)
 • Sidobackspeglar elektriskt infällbara
 • Sidobackspeglar eljusterbara
 • Sidobackspeglar eluppvärmda
Jämför
Toyota Proace City Verso - Active - MPV lång 2 dörrar
  • White (EWP) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Sand (EEU) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Dark Grey (EVL) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Silver (KCA) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Black (KTV) Ej tillgänglig till detta motorval
Från
289.900 kr
Blandad körning
Värden enligt nya testcykeln WLTP som gäller för förbrukning och koldioxid (CO2) från januari 2019. Denna deklaration är främst avsedd för jämförelse mellan olika bilmodeller. Bränsleförbrukning och koldioxid (CO2) kan bli högre eller lägre beroende på bl a utrustning, körsätt och körförhållanden.
6.7 l/100 km
CO2
Värden enligt nya testcykeln WLTP som gäller för förbrukning och koldioxid (CO2) från januari 2019. Denna deklaration är främst avsedd för jämförelse mellan olika bilmodeller. Bränsleförbrukning och koldioxid (CO2) kan bli högre eller lägre beroende på bl a utrustning, körsätt och körförhållanden.
151 g/km

Prestanda som imponerar

Med plats för upp till sju vuxna – det finns plats för alla. Smarta förvaringslösningar tar hand om livets alla väsentligheter. Med hög komfort och de senaste multimediafunktionerna blir resan ett nöje.

Ta en titt

Se de viktigaste funktionerna hos Proace City Verso. Dra för att rotera.

 • Utformad för att imponera

  Proace City Verso rymmer med lätthet dig och dina passagerare. Med ett generöst utrymme för upp till sju personer. Interiören kan utformas utifrån dina behov.

 • Hitta det som passar dig bäst

  Proace City Verso finns med en toppmodern turbomatad bensinmotor som utvecklar mellan 110 och 130 hk samt valet mellan sex-växlad manuell, eller åtta-växlad automatisk växellåda. Med klassens bästa värde för CO₂-utsläpp, enastående bränsleekonomi och gott om kraft, har Proace City Verso drivlinan för dig.

 • Flexibiliteten du behöver

  Proace City Verso är flexibel och har gott om plats för passagerare med möjlighet till tre personer på andra sätesraden. Vart och ett är utrustat med ISOFIX eller ett 60:40 delat säte. Med plats för upp till sju personer erbjuder bilen två individuella säten på tredje sätesraden, flexibla så du kan justera balansen mellan benutrymmet och bagagerummet.

 • Säkerhet är aldrig ett alternativ

  Proace City Verso har hög säkerhet. Med standardsäkerhetsfunktioner som inkluderar ett avancerat Aktivt krockskyddssystem (PCS), Vägskyltsigenkänning (RSA), Körfilsvarning (LDA), farthållare med justerbar hastighetsbegränsare (ASL) och Driver Attention Alert kan du vara säker på att Proace City Verso har täckt in alla eventualiteter.

Vi är klara för affärer när du är det

Proace City Verso passar för alla ändamål, vare sig du använder den i arbetet eller på fritiden. Låga utsläpp i kombination med klassens bästa bränsleekonomi gör att du kommer att uppskatta de låga driftskostnaderna.

 • Intelligent design, smart bekvämlighet

  Fällbara säten maximerar bagageutrymmet medan sätena på andra raden, samtliga med ISOFIX, gör det bekvämt och säkert för passagerarna. Avancerad teknik som inkluderar Head Up Display, Intelligent Parking Assist (IPA) och Pro-Touch med 3D-navigering underlättar körningen under resan.

 • Ändra och ändra igen

  Proace City Verso är flexibel med kapacitet för upp till sju passagerare. Bilen har två bekväma separata säten på tredje raden som är justerbara framåt och bakåt för att optimera ben- och bagageutrymme. Alla passagerarsäten, inklusive passagerarsätet fram, är fällbara, för att maximera utrymmet.

 • Välkommen till vår komfortzon

  Med bekväma främre armstöd för både passagerare och förare, mycket plats för last och bagage samt en öppningsbar ruta i bakluckan är allt praktiskt och bekvämt i Proace City Verso. Låt ljus flöda in i kupén genom de stora rutorna och streama din favoritmusik via Apple CarPlay ™ eller Android Auto ™.