Helt nya Yaris Cross


BARA URBAN. BARA SUV.

Helt nya Yaris Cross har visat färg – och når nya höjder. Den är inte bara en kombination av nästa generations småbil och SUV, utan visar även en elegans och smidighet som få kan matcha.

Vårt senaste självladdande elhybridsystem ger Yaris Cross klassledande effektivitet och lägst utsläpp i klassen. Intelligent fyrhjulsdrift* ger dig total kontroll oavsett väder. Och är samtidigt lika självklar i staden – 2021 står den redo att visa upp sig.
*Tillval.


Håll mig uppdaterad
UTSEENDE SOM EN SUV – I STADSVÄNLIGT FORMAT

Som upphovsmän till en fritids-SUV har vi lagt all vår erfarenhet i Yaris Cross. Med en stark och atletisk look och rymlighet, ger den höga positionen i kupén dig alla fördelar med att köra en SUV men i en ett mer kompakt, stadsvänligt format.

VÅR NYASTE SUV, MED VÅR SENASTE HYBRIDTEKNIK

Som ledande inom elhybridteknik har vi säkerställt att vår nya SUV har vår senaste teknik. Med en avancerad 1,5-liters Hybrid Dynamic Force-motor, blandar Yaris Cross utmärkt bränsleeffektivitet och låga koldioxidutsläpp med jämn, responsiv effekt. En vinnande kombination i stadskörning.

INTELLIGENT FYRHJULSDRIFT, KLASSLEDANDE EFFEKTIVITET

För dem som vill ha verklig SUV-kapacitet utan kompromisser kan Yaris Cross utrustas med intelligent fyrhjulsdrift; en unik funktion för en kompakt hybrid-SUV. Hybrid AWD-i erbjuder intelligent fyrhjulsdrift med klassledande bränsleförbrukning och låga koldioxidutsläpp.

Registrera dig för nyhetsbrev

Registrera dig för Yaris Cross nyhetsbrev och var först med att få de senaste nyheterna och uppdateringarna.

Håll mig uppdaterad