HELT NYA YARIS CROSS

SUV OCH SMÅBIL – I PERFEKT KOMBINATION

Helt nya Yaris Cross har visat färg – och når nya höjder. Den är inte bara en kombination av nästa generations småbil och SUV, utan visar även en elegans och smidighet som få kan matcha.

Vårt senaste självladdande elhybridsystem ger Yaris Cross klassledande effektivitet och lägst utsläpp i klassen. Intelligent fyrhjulsdrift* ger dig total kontroll oavsett väder. Och Yaris Cross är samtidigt lika självklar i staden. Hösten 2021 står den redo att visa upp sig.
*Tillval.


Håll mig uppdaterad
UTSEENDE SOM EN SUV – I STADSVÄNLIGT FORMAT

Redan 1994 skapade vi biltypen kompakt-SUV med vår allra första RAV4. Nu bygger vi vidare på den erfarenheten och expertisen i nya Yaris Cross. Med en stark och atletisk look och rymlighet, ger den höga positionen i kupén dig alla fördelar med att köra en SUV men i ett mer kompakt och stadsvänligt format.

VÅR NYASTE SUV MED VÅR SENASTE HYBRIDTEKNIK

Som världsledande inom elhybridteknik har vi säkerställt att vår nya SUV är utrustad med vår senaste hybriddrivlina. Med en avancerad 1,5-liters Hybrid Dynamic Force-motor, blandar Yaris Cross utmärkt bränsleeffektivitet och låga koldioxidutsläpp med jämn och responsiv effekt. En vinnande kombination i stadskörning.

EN SLIPAD DIAMANT IN I MINSTA DETALJ

Yaris Cross är i sin design inspirerad av de skarpa linjerna och distinkta detaljerna hos en diamant, vilket reflekteras i den höga karossen och kraftfullt markerade hjulhusen. Yaris Cross är designad speciellt för den europeiska marknaden och slipad in i minsta detalj för stadskörning. En iögonfallande och sofistikerad SUV – vart du än är på väg.

FYRHJULSDRIFT OCH KLASSLEDANDE EFFEKTIVITET

För de som vill ha känslan av en riktig SUV, kan Yaris Cross utrustas med intelligent fyrhjulsdrift (AWD-i), en unik egenskap för en kompakt Hybrid-SUV. Med Hybrid AWD-i får du fyrhjulsdrift och samtidigt alla fördelar med att köra en hybrid; klassledande bränslekonsumtion, låga driftskostnader och CO2-utsläpp.

FLEXIBELT UTRYMME OCH SMARTA LÖSNINGAR

Yaris Cross passar för allt, vad du än är på väg till. Trots sin kompakta storlek, utnyttjar Yaris Cross utrymmet på bästa sätt. Skräddarsy bagageutrymmet efter dina behov med den höj- och sänkbara, delade bottenplattan och 40:20:40 fällbara säten.

Registrera dig för nyhetsbrev

Registrera dig för Yaris Cross nyhetsbrev och var först med att få de senaste nyheterna och uppdateringarna.

Håll mig uppdaterad