1. Start your impossible
 2. Fantastisk rörelse
Jag vill....

Fantastisk rörelse

Varje stor resa börjar med ett första steg.
 • RÖRELSE FÅR

  DET OMÖJLIGA ATT HÄNDA

 • Rörelse är en stor del av att vara människa. En stor del av våra liv hänger på det samtidigt som det kan stoppas eller tas ifrån oss när som helst. Toyota tror på attt göra dagens omöjliga problem till möjliga imorgon genom att låsa upp människors fulla potential genom rörelse och mobilitet. För alla. På så sätt kommer fler människor att kunna röra sig fullt ut för att kunna känna sig fria varje dag. Så att mänskligheten kan röra sig framåt tillsammans. 

Gå från den du är till den du ska bli.

 • RÖRELSER

  MOT MEDALJER

 • Kämpar framåt för att nå sitt omöjliga.

  Team Toyota-atleterna Cynthia Appiah och Zebastian Modin låter aldrig omöjligheter stoppa dem. Från att övervinna självtvivel och stereotyper till att bli bobsleigh-pilot och paralängdskidåkare i världsklass. De slutade aldrig tro att drömmen kunde bli verklighet. Och det kan din också! 

 • RÖRELSENS FRIHET.

  FÖR ALLA.

 • Toyota bygger en bättre värld genom mobilitet.

  Vi tror på att möjliggöra mänsklighetens fulla potential genom rörelsens kraft. Därför engagerar vi oss för att hjälpa människor övrallt att ta sina första steg framåt mot sina drömmar genom mobilitetsteknik. Oavsett om det handlar om att kunna ta sig till en danslektion, som para-ballerinan Pollyanna Hope, eller helt enkelt hjälpa dig att röra dig smidigare i vardagen. Vi hjälper dig dit du ska för att du ska kunna nå ditt omöjliga.