1. Nya bilar | Toyota Sverige
 2. Översikt
Jag vill....

Aygo X Pulse

5-dörrars

Aygo X - Pulse - 5-dörrars
Från
239 800 kr
Finansiering från
Villkor
 • Fälgar 17", lättmetall, maskinarbetad finish
 • Nyckelfritt lås- och tändningssystem, Smart Entry/Start
 • Luftkonditionering, automatisk (AAC)
113 g/km
5 l/100 km
Framhjulsdrift
1,0 VVT-i
Aygo X - Pulse - 5-dörrars
Tarragon Green, Black Mica 6X3/209 (2VN)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv


Aygo X galleri

Utforska i 360°

 • Design

  Den hetaste crossovern i stan

  Aygo X gör att det hettar till, med en kraftfull och kaxig design. Med tvåtonslack förstärks designen ytterligare och gör att den originella och lekfulla karaktären kommer fram. Iögonfallande LED-strålkastare lyser upp vägen framför dig och designen av baklyktorna har ikoniska Aygos signaturform. Med 18-tums lättmetallfälgar under överdimensionerade stänkskärmar får Aygo X en bredare väghållning med en cool och självsäker närvaro, var du än kör.

 • Låt impulsen styra

  Tack vare sin omedelbara responsivitet, sin lättmanövrerade storlek och uppsättningen av innovativa funktioner låter Aygo X dig ta alla vägar med storm. Med en högre förarposition kan du luta dig tillbaka och känna dig som ett med trafiken. Med sina 3,7 meter och en klassledande snäv svängradie är den kompakt, smidig och enkel att parkera, även på den smalaste av bakgator. Den responsiva, automatiska växellådan reagerar sömlöst till din körstil och den mjuka växlingen gör stadskörning enkel och njutningsfull.

 • Kapacitet att överraska

  Låt inte storleken lura dig – inuti Aygo X finns det gott om plats för allt du vill ha med dig. Bagageutrymmet rymmer klassledande 231 liter och är byggt för en flexibel livsstil. Den smarta designen gör det enkelt att lasta, med möjlighet till att både få in en resväska och en kabinväska.

 • Självsäker i varje sväng

  Håll dig fokuserad och säker vart du än kör. Aygo X är utrustad med en mängd förbättrade säkerhetsfunktioner för att se till så att du håller dig på den säkra sidan. Med Toyota Safety Sense som standard på alla utrustningsnivåer för Aygo X samt flera andra funktioner för förar- och parkeringsassistans har du full kontroll i alla situationer. Oavsett om du befinner dig på motorvägen, i staden eller på en parkering är du alltid i säkra händer med Aygo X.

Förstorad skärm Stäng

Kampanjer för Aygo X

No content found