1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Toyota C-HR
  3. Highlights
Jag vill....
350 900 kr

Summering

350 900 kr

Summering

Urval av utrustning

17-tums lättmetallfälgar

Kör med självförtroende

De 17 tum stora silverfärgade lättmetallfälgarna har en detaljerad design med fem stycken dubbla ekrar som ser till att du kommer fram dit du ska, med stil och självförtroende.

Backkamera

Dina ögon i nacken

Med vår dynamiska backkamera får du en fantastisk sikt bakåt. Kameran hjälper dig att backa säkert och exakt för att undvika potentiella risker.

Multimediaskärm 8 tum

En skärm för alla behov

Oavsett om du vill lyssna på de senaste trafikuppdateringarna eller sjunga med i dina favoritlåtar, styr du din upplevelse via den smarta och uppkopplade multimediadisplayen på 8 tum.

Förardisplay 12,3 tum

Allt du behöver veta

Den stora förardisplayen på hela 12,3 tum erbjuder en mängd olika funktioner. Den visar allt från vald media till viktig kördata. Dessutom är den flexibel, så att du kan anpassa displayen och få din information, på ditt sätt.

350 900 kr

Summering

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/car-config/se/sv?path=highlights/6c193d6b-514c-436f-ab43-654d97e601d8 with body {"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.se/bilar/c-hr/highlights","configure":"https://www.toyota.se/bilar/c-hr/build","specs":"https://www.toyota.se/bilar/c-hr/specifications"}}}}

{"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.se/bilar/c-hr/highlights","configure":"https://www.toyota.se/bilar/c-hr/build","specs":"https://www.toyota.se/bilar/c-hr/specifications"}}}}