1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Practical
Jag vill....
  • PLATS FÖR ALLT

    En aktiv livsstil och växande familjer kräver en bil med utrymme och flexibilitet. Även med hela familjen ombord, erbjuder Corolla Touring Sports ett stort och flexibelt lastutrymme.

Flexibilitet för hela livet

Corolla Touring Sports kombinerar hybridteknikens låga utsläpp med allt utrymme och all praktisk funktionalitet du kan önska dig. Det flexibla och familjevänliga bagageutrymmet är rymligt och helt plant, med ett höj- och sänkbart golv som även är vändbart. Fäll ner baksätena för att få hela 1606 liter bagagekapacitet – perfekt för att lasta all den utrustning som hör till en aktiv livsstil. Din bil, på ditt sätt.
  • Fem platser Med fem sittplatser och ett generöst bagageutrymme på 596 liter, med plats för fyra eller fem stora resväskor, är Corolla Touring Sports mycket praktisk i sin standardkonfiguration.
  • Tre säten Behöver du transportera lång och otymplig last? Baksätet kan delas 60/40, vilket ökar bagageutrymmets längd avsevärt, samtidigt som du behåller en del av sittplatserna.
  • Två säten Stora laster är inget problem i Corolla Touring Sports. Du kan fälla hela baksätet platt och skapa ett enormt lastutrymme med ett lågt och platt golv.
  • Bagageluckan som öppnar sig själv

    Att leva livet fullt ut innebär sällan att resa lätt. När du har händerna fulla kommer du att vara glad över bilens kick-sensor. Med din smarta nyckel i fickan, är det bara att vifta med foten under den bakre stötfångaren för att öppna eller stänga bagageluckan automatiskt. Och med en stäng- och låsfunktion är det lika enkelt att hålla dina tillhörigheter säkra och skyddade.

Redo för allt

Corolla Touring Sports anpassningsbara lastutrymme kan göra allt. Behöver du mer utrymme? Sänk bara ner golvet till sitt nedre läge eller fäll baksätena platt. Är du orolig att bagagerumsmattan ska bli våt och smutsig? Vänd på den för att få en robust, hundvänlig yta som också är perfekt för trädgårdsväxter eller våta badkläder.