1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Garanti & service
Jag vill....

Hilux Invincible

D-Cab

Hilux - Invincible - D-Cab
Från
Från 493 900 kr exkl. moms
Finansiering från
Villkor
  • Fälgar 18", lättmetall, svarta (5-ekrade)
  • Adaptiv farthållare
  • Backkamera
248 g/km
9.5 l/100 km
4WD
2,8 TURBO D-4D AdBlue™
Hilux - Invincible - D-Cab
Super White 2 (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

Säkerhet

VILL DU KÄNNA LUGN OCH RO? DET KOMMER SOM STANDARD.

Med tanke på att säkerhet är vår prioritet, är Hilux utrustad med det avancerade säkerhetssystemet Toyota Safety Sense. Med hjälp av både kamera och laser jobbar den aktiva tekniken tillsammans och inkluderar bland annat Pre-Collision System med fotgängar- och cyklistdetektion, intelligent adaptiv farthållare och mycket mer. Nyheten Trailer Sway Control hjälper dig dessutom att hålla full kontroll på släpet.

Eurocare Vägassistans

Vi vill att du ska få så lite besvär som möjligt om du mot förmodan skulle få problem med din bil. Toyota Eurocare gäller i hela Europa och ser alltid till att du och din Toyota får hjälp. Till varje ny Toyota följer därför tre års Toyota Eurocare vägassistans med på köpet. Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir 8 år gammal.

Service

Varje del i servicen eller reparationen ska utföras enligt Toyotas strikta kvalitetsnormer och det är vi som känner din bil bäst av alla. Vi har designat den, tillverkat den och utbildat tekniker för att ta hand om den. Du kan lita på att din auktoriserade Toyota-verkstad erbjuder dig smidig och effektiv service i enlighet med de verkstadsprocedurer och normer som har tagits fram av Toyota.