1. Nya bilar | Toyota Sverige
 2. Kommer snart
 3. Aygo X

Kryddig karaktär med stark utstrålning

Aygo X

 En helt ny körupplevelse är alldeles runt hörnet - nedräkningen för lanseringen av Aygo X har börjat! Vår kaxiga crossover tar staden till en helt ny nivå med sin design inspirerad av det moderna storstadslivet med en högre kaross, stora lättmetallfälgar och en högre körställning. Följ inte strömmen - var den som skapar trenden och upptäck staden från ett helt nytt perspektiv med Aygo X.

 

 

Stadskörning – pånyttfödd

Stora upplevelser kan komma i ett litet format. Aygo X är den lilla bilen med storslagen attityd. Den trotsar normen och lovar dig en körkänsla som du kan förvänta dig av en crossover, i kombination med de exklusiva detaljerna och smidigheten av en kompakt stadsbil. En upphöjd förarposition och den maximerade vindrutan ger dig bättre sikt än någonsin. Den avancerade, automatiska växellådan S-CVT gör stadskörningen responsiv, smidig och rolig medan den kompakta karossen, backkamera och sensorer gör det enkelt att parkera på den minsta av ytor.

Känn dig självsäker bakom ratten med full kontroll var du än kör. Upptäck en smidig körtur som du aldrig upplevt den förut.

Trendigaste crossovern i stan

Aygo X gör att det hettar till, med en kraftfull och kaxig design. Med lack i bi-tone förstärks designen ytterligare och gör att den originella och lekfulla karaktären kommer fram. Iögonfallande LED-strålkastare lyser upp vägen framför dig och designen av baklyktorna har ikoniska Aygos signaturform. Med 18-tums lättmetallfälgar under överdimensionerade stänkskärmar får Aygo X en bredare väghållning med en cool och självsäker närvaro, var du än kör.

Öppna ditt sinne

Känn dig som ett med omvärlden när du drar tillbaka canvastaket på Aygo X Air. Det finns helt enkelt ingenting som går upp emot att kunna ta in världen runt omkring dig med alla fem sinnen. Solen som värmer ditt ansikte. Vinden i ditt hår. Synerna och ljuden av en stad som sjuder av liv runtomkring dig. Låt ljuset flöda in och njut av en åktur med Aygo X Air.

I synk med dig och din stad

Aygo X är mer än bara en stadsbil. Det är en förlängning av ditt ständigt uppkopplade liv. Med alla sina intuitiva och sömlöst uppkopplade funktioner kommer Aygo X att kännas som din smartphone på hjul. Toyota Smart Connect erbjuder trådlös uppkoppling för din telefon till bilens multimedia. Lyssna på alla dina favoritspellistor med premiumljud i högtalarsystemet från JBL. En 9-tums skärm i HD visar allt du behöver ha koll på under resans gång - från navigation med realtidsuppdateringar till smart parkering. Aygo X finns nära till hands för att hjälpa dig, var du än är; från att undvika trafikköer och läsa upp eller tala in meddelanden medan du kör, till att förvärma eller förkyla kupén eller låsa/låsa upp dörrarna hemifrån via appen MyT.

Vad har du för smak?

Aygo X är skräddarsydd för att passa just din smak med ett val av fyra kryddstarka bi-tone-färger. Är du en rolig och eldig Chilli Red, en äventyrlig Cardamom Green, en levande och originell Juniper Blue eller en sofistikerad Ginger Beige? Oavsett vem du är finns det en färg för alla smaker. Varje färg matchar även det interiöra färgschemat för en äkta premiumkänsla. Var vågad och gör ett statement, oavsett vilken färg som faller dig i smaken.

Galleri

Upplev Toyota Aygo X

Utforska Aygo X med vår AR-app. Ladda ner appen och se hur bilen ser ut från alla tänkbara vinklar – på din uppfart, i ditt garage eller till och med mitt i vardagsrummet. Du hittar appen på App Store och Google Play Store via länkarna nedan.

Fyra steg för att reservera online

Det är enkelt och tryggt att förbeställa din nya Aygo X.

1. Skapa konto

Välj den Aygo X som passar dig.

2. Välj utrustningsnivå

Välj den Aygo X som passar dig.

3. Välj återförsäljare

Kontrollera dina val och din reservation.

4. Bekräfta din reservation

Bekräftelse av din reservation via e-post där du kan se alla detaljer och nästa steg.

 

FAQ

Lansering sker våren 2022.

Nej, ingen handpenning krävs. Du behöver logga in eller skapa ett konto på vår säkra kundportal MyT för att kunna reservera din Aygo X online.

Ja, du kan avbryta din reservation när som helst innan din återförsäljare lagt en order av bilen. Inom två veckor från det att din återförsäjare meddelat dig att din bil kan orderläggas behöver du skriva kontrakt. Om köpet inte görs inom den tidsramen kommer din reservation att avbrytas och ingen bil att orderläggas.

 

Utrustningsnivåer

Hitta den Aygo X som passar dig

Play

Från 164.900 kr
Bästa värde

Den perfekta kombinationen för storstaden – en kaxigt stylad exteriör balanserad med interiör funktionalitet som passar perfekt till den moderna livsstilen. Aygo X är utrustad med Toyota Touch® 2, en 7-tums multimediaskärm med Smartphone Integration via Apple CarPlay & Android Auto™.

 • Aktiv farthållare
 • Backkamera
 • Luftkonditionering (AC)
Läs mer Dölj

Pulse

Från 209.900 kr
Mest populär

Skruva upp värmen med en kryddstark stil, inifrån och ut. Slappna av i premiumstolar med klädsel i svart tyg och färgstarka sidostycken som matchar lacken för respektive färg. Stick ut med ett starkt självförtroende tack vare den höga körställningen i Aygo X.

 • 17-tums lättmetallfälgar (5-dubbelekrade)
 • 9-tums Toyota Smart Connect multimediasystem
 • Automatisk klimatanläggning
 • Mörktonade sidorutor bak
Läs mer Dölj

Limited

Från 224.900 kr
Lyxigast

Aygo X Limited är den ultimata utrustningsnivån för sofistikerad storstadskörning. Det exklusiva utförandet som perfekt kombinerar Cardamom Green och Night Sky Black toppas med accenter i Mandarina.

 • 18-tums lättmetallfälgar (4-trippelekrade) i mattsvart
 • Limited Edition logo på C-stolpen
 • Nyckellöst låssystem med knappstart
 • JBL Premium ljudsystem
Läs mer Dölj

Limited

Från 239.900 k
Lyxigast

Aygo X Limited är den ultimata utrustningsnivån för sofistikerad storstadskörning. Det exklusiva utförandet som perfekt kombinerar Cardamom Green och Night Sky Black toppas med accenter i Mandarina.

 • Canvastak
 • 18-tums lättmetallfälgar (4-trippelekrade) i mattsvart
 • Nyckellöst låssystem med knappstart
 • JBL Premium ljudsystem
 • Limited Edition-logo på C-stolpen
Läs mer Dölj