1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Garanti & service
Jag vill....

Toyota GR Supra Active

Coupé 2 dörrar

Toyota GR Supra - Active - Coupé 2 dörrar
Från
732 900 kr
Finansiering från
Villkor
  • Högtalare, 10 stycken
183 g/km
8.1 l/100 km
Bakhjulsdrift
3,0L Twin-Scroll Turbo
Toyota GR Supra - Active - Coupé 2 dörrar
Portimao Blue (D13)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

Read timed out

Säkerhet

Oavsett situation kan du lita på Toyota Supra Safety+

Toyota GR Supra är utrustad med en specialiserad uppsättning säkerhetsfunktioner för att ge dig sinnesro på vägen; från döda vinkeln-varnare (BSM) och Körfilsvarning (LDA) till parkeringssensorer och detektor för att upptäcka potentiella kollisioner i tid. 

Krockkudddar

Sju stycken SRS-krockkuddar finns installerade inuti Toyota GR Supra och ser till att alla som sitter i bilen är väl skyddade i händelse av kollision. 

Eurocare Vägassistans

Vi vill att du ska få så lite besvär som möjligt om du mot förmodan skulle få problem med din bil. Toyota Eurocare gäller i hela Europa och ser alltid till att du och din Toyota får hjälp. Till varje ny Toyota följer därför tre års Toyota Eurocare vägassistans med på köpet. Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir 8 år gammal.

Service

Varje del i servicen eller reparationen ska utföras enligt Toyotas strikta kvalitetsnormer och det är vi som känner din bil bäst av alla. Vi har designat den, tillverkat den och utbildat tekniker för att ta hand om den. Du kan lita på att din auktoriserade Toyota-verkstad erbjuder dig smidig och effektiv service i enlighet med de verkstadsprocedurer och normer som har tagits fram av Toyota.