1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Yaris
  3. Highlights
Jag vill....
254 900 kr

Urval av utrustning

15-tumsfälgar

Elegans som ingår

De 15 tum stora stålfälgarna är standard på utrustningsnivån Active och hjulsidorna som ingår, adderar ytterligare stil till din Yaris.

Backkamera

Dina ögon i nacken

Vår backkamera gör det enkelt att fickparkera. Tack vare den skarpa bilden är det lätt att se avståndet till bilar och andra hinder bakom dig och undvika potentiella kollisioner.

Halogenstrålkastare

För nattens alla bilturer

Lys upp staden med våra halogenstrålkastare som avger ett varmt sken – perfekt när nattmörkret lagt sig men du fortfarande vill se och synas.

9-tums multimediaskärm

Snabb och tydlig information

Den 9 tum stora och högupplösta multimediaskärmen är designad för att ge dig realtidsinformation på ett snabbt och tydligt sätt – perfekt för Apple CarPlay och Android Auto™.

Smartphone Integration

Sömlös uppkoppling med mobilen

Med vår Smartphone Integration kan du trådlöst koppla ihop nya Yaris med din mobil. Det gör det enkelt att använda Apple CarPlay och Android Auto™ för att lyssna på din favoritmusik eller prata i telefon på ett säkert sätt.

Ratt

Mjuk och lätt styrning

När du greppar den treekrade läderratten känner du snabbt att den är tillverkad av material av högsta kvalitet. Den är mjuk och skön att hålla och gör din körupplevelse ännu bättre.

Klimatanläggning

Håll koll med rätt temperatur

Den automatiska klimatanläggningen håller koll på temperaturen i kupén, så du kan hålla koll på vägen framför dig.

POST https://aph-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/car-config/se/sv?path=highlights/09a6531a-c3f1-4d2d-b4d3-eb45cbb35478 with body {"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.se/bilar/yaris/highlights","configure":"https://www.toyota.se/bilar/yaris/build","specs":"https://www.toyota.se/bilar/yaris/specifications"}}}}

{"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.toyota.se/bilar/yaris/highlights","configure":"https://www.toyota.se/bilar/yaris/build","specs":"https://www.toyota.se/bilar/yaris/specifications"}}}}