1. Discover Toyota
  2. KINTO

KINTO

Behov av bil ibland?

På Toyota tror vi på att ge alla möjligheten och friheten att röra sig. När städer blir överbefolkade och vi människor ständigt är uppkopplade, behöver vi förändra hur vi förflyttar oss framåt. Därför presenterar vi KINTO som en del i vår målsättning att kunna erbjuda mobilitet för alla. En mobilitetslösning som erbjuder bilar för alla behov, så länge du behöver dem.

Situationsanpassad klok mobilitet.

KINTO erbjuder situationsanpassad och tillgänglig mobilitet för fler. Mobilitetslösningar för privatpersonen, småföretagaren, organisationer och det stora bolaget. För den som vill ha tillgång till bil i några timmar och den som vill kunna välja mellan olika typer av bilar över en längre period. För alla som vill uppleva friheten med en tjänst som möter faktiska mobilitetsbehov.


KINTO Share

KINTO Share är bilpoolen där du kan boka bil från en timme till en månad med allt inkluderat i priset, till och med bilens fasta parkering. KINTO Share finns till för dig  som är i behov av en bil ibland. Så behöver du en större bil eller mindre, en transportbil, en med dragkrok eller kanske är du sugen på att köra bränslecellbil. Då är KINTO Share lösningen för dig.


KINTO Flex

KINTO Flex är bilabonnemanget där du kan abonnera på bil i 30 dagar i taget, utan bindningstid och där det mesta är inkluderat i priset. Så har du ett varierat behov av bil och behöver bil ibland, under längre perioder så är KINTO Flex lösningen för dig.Tillgängliga KINTO-bilar från Toyota.

KINTO finns idag i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi växer och lanserar KINTO i nya städer hela tiden – håll utkik!