Toyota Bilförsäkring

en av marknadens mest heltäckande

För att erbjuda ett bättre bilägande har vi tillsammans med Länsförsäkringar utformat en av marknadens mest heltäckande försäkringar, Toyota Bilförsäkring. För både privatperson och företag.

VÅRA FÖRSÄKRINGAR ÄR ATT LITA PÅ.

Vi kan din Toyota
Oavsett om du har fått en plåtskada, maskinskada eller glasskada garanterar vi att du får hjälp av en auktoriserad Toyotaverkstad för din bil.
Våra utbildade tekniker följer alltid Toyotas strikta kvalitets- och miljönormer vilket säkerställer att din bil lagas på rätt sätt med originaldelar så att din bil behåller sin höga säkerhetsnivå och sitt andrahandsvärde.

Få extra rabatt från din återförsäljare
När du väljer Toyota Bilförsäkring Premium i samband med ditt bilköp hos en auktoriserad Toyota-återförsäljare får du ytterligare 15% rabatt på din försäkring.*
*Rabatt lämnas vid tecknande av försäkring hos återförsäljare som är anknuten försäkringsförmedlare till Länsförsäkringar. Rabatten omfattar inte trafikpremieskatt.

Alla fördelar med din privata bilförsäkring
/
Toyota Bilförsäkring Premium

 • 0 kr i trafiksjälvrisk
 • Nyvärdesersättning upp till 2 år och 3 000 mil, gäller också vid vagnskadegarantiskada
 • Hyrbilsförsäkring i upp till 90 dagar
 • Endast 750 kr i självrisk vid glas-, brand-, stöld-, räddning- eller maskinskada
 • Maskin- och elektronikskada: upp till 10 år/15 000 mil och för hybridkomponenter är skyddet utökat till max 20.000 mil
 • 3000 kr i självriskreducering vid vagnskadegarantiskada
Alla fördelar med ditt företags bilförsäkring
Toyota Business Plus Extra

 • Nyvärdesersättning upp till 2 år och 3000 mil, gäller också vid vagnskadegarantiskada
 • Maskin- och elektronikskada 10 år/15.000 mil och för hybridkomponenter är skyddet utökat till 20.000 mil
 • Hyrbilsförsäkring i upp till 90 dagar
 • En utökad försäkring – från start!
  Feltankning, kupéskada och nyckelförlust ingår. Likaså självriskreducering vid djurkollision (0 kr) och skadegörelse (1000 kr)
/

Läs mer om ...

Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab Uppgradering av antisladdsystem (VSC) för Hilux D-Cab För ägare av Hilux D-Cab av senaste modell (2016 – 17) finns en uppgradering av antisladdsystemet tillgänglig. Kontakta din återförsäljare för ytterligare information. Toyota Instruktionsfilmer Instruktionsfilmer Vill du lära dig hur du får ut det mesta av våra tillbehör och andra produkter? Våra instruktionsfilmer hjälper dig med allt från att kolla torkarbladen till att byta däck. Bättre samhälle Bättre samhälle Toyotas engagemang för miljön har alltid sträckt sig utanför den egna verksamheten. Som samhällsmedborgare har vi ett ansvar mot planeten vi bor på, och vill bidra till ett hållbart samhälle i samklang med naturen. Toyota Miljöledarskap Miljöledarskap Vi bryr oss om miljön, det är grundläggande för oss och vår verksamhet. Vi strävar efter att ständigt minska den påverkan vår verksamhet har på omvärlden och har konsekvent banat väg för ny teknologi, samt nya produkter och arbetssätt som är snällare mot miljön och bidrar till ett mer hållbart samhälle.
Sveriges mest nöjda bilägare kör Toyota
Läs mer här.