Toyota Bilförsäkring

en av marknadens mest heltäckande

För att erbjuda ett bättre bilägande har vi tillsammans med Länsförsäkringar utformat en av marknadens mest heltäckande försäkringar, Toyota Bilförsäkring. För både privatperson och företag.

VÅRA FÖRSÄKRINGAR ÄR ATT LITA PÅ.

Vi kan din Toyota
Oavsett om du har fått en plåtskada, maskinskada eller glasskada garanterar vi att du får hjälp av en auktoriserad Toyotaverkstad för din bil.
Våra utbildade tekniker följer alltid Toyotas strikta kvalitets- och miljönormer vilket säkerställer att din bil lagas på rätt sätt med originaldelar så att din bil behåller sin höga säkerhetsnivå och sitt andrahandsvärde.

Få extra rabatt från din återförsäljare
När du väljer Toyota Bilförsäkring Premium i samband med ditt bilköp hos en auktoriserad Toyota-återförsäljare får du ytterligare 15% rabatt på din försäkring.*
*Rabatt lämnas vid tecknande av försäkring hos återförsäljare som är anknuten försäkringsförmedlare till Länsförsäkringar. Rabatten omfattar inte trafikpremieskatt.

Alla fördelar med din privata bilförsäkring
/
Toyota Bilförsäkring Premium

 • 0 kr i trafiksjälvrisk
 • Nyvärdesersättning upp till 2 år och 3 000 mil, gäller också vid vagnskadegarantiskada
 • Hyrbilsförsäkring i upp till 90 dagar
 • Endast 750 kr i självrisk vid glas-, brand-, stöld-, räddning- eller maskinskada
 • Maskin- och elektronikskada: upp till 10 år/15 000 mil och för hybridkomponenter är skyddet utökat till max 20.000 mil
 • 3000 kr i självriskreducering vid vagnskadegarantiskada
Alla fördelar med ditt företags bilförsäkring
Toyota Business Plus Extra

 • Nyvärdesersättning upp till 2 år och 3000 mil, gäller också vid vagnskadegarantiskada
 • Maskin- och elektronikskada 10 år/15.000 mil och för hybridkomponenter är skyddet utökat till 20.000 mil
 • Hyrbilsförsäkring i upp till 90 dagar
 • En utökad försäkring – från start!
  Feltankning, kupéskada och nyckelförlust ingår. Likaså självriskreducering vid djurkollision (0 kr) och skadegörelse (1000 kr)
/

Läs mer om ...

Toyota GR 86 Toyota GR 86 Välkommen till den tredje GR-modellen! Vår nya kraftfulla GR 86 bygger på körglädje – precis som sin legendariska föregångare. UPPTÄCK NYA MIRAI UPPTÄCK NYA MIRAI Nya Toyota Mirai sticker ut från mängden med sin eleganta och dynamiska siluett, och den iögonfallande designen blandas med innovativ teknik i framkant. Pressinformation från Toyota Pressinformation från Toyota Här samlar vi våra senaste pressmeddelanden samt nyheter, bilder och faktamaterial om Toyota. Allt material i pressrummet vänder sig till media och bilder får användas fritt i redaktionella sammanhang. Corolla är tillbaka Corolla är tillbaka Nu börjar en ny spännande era för världens mest sålda bil. Den bästa Corollan som någonsin byggts finns i två versioner: en sportig och dynamisk halvkombi och eleganta och sofistikerade Touring Sports. Corolla är tillbaka – och den kommer att överraska dig.
Sveriges mest nöjda bilägare kör Toyota
Läs mer här.