Finansiering företag - pdf
Hitta närmaste återförsäljare!
Kontakta oss
Min Toyota

Bilfinansiering för företag

med Toyota Financial Services

Toyota Financial Services erbjuder ett brett urval av flexibla finansieringslösningar som kan anpassas till ditt företags bilbehov och ekonomiska situation

Smart finansiering som passar ditt företag

Din Toyota-återförsäljare hjälper dig att hitta den optimala finansieringen för ditt företag och att beräkna kostnaden för finansieringen. Du får också hjälp med kreditansökan och får kreditbesked direkt. Dessutom erbjuder vi förmånlig bilförsäkring.

Finansiell leasing
Ett av de vanligaste finansiella lösningen för företag och enskilda näringsidkare.

BusinessLease
En totallösning där service och bilförsäkring ingår till en fast månadskostnad. När avtalstiden upphör lämnar du tillbaka bilen till återförsäljaren.

Personalbil
Ett enkelt och riskfritt sätt för företag att erbjuda bilförmån med bruttolöneavdrag och för medarbetarna att köra en ny bil utan extra kostnad för företaget.

Billån
Toyota Financial Services är en bekväm partner när du vill finansiera din nya eller begagnade bil, oavsett märke. Välj kredittid på upp till 72 månader beroende på bil och behov.

Beräkna förmånsvärdet
Med Toyotas förmånskalkylator kan du se vilka bilmodeller som passar in i företagets bilpolicy. Förmånsvärdet baseras bl.a. på marginalskatten och på hur mycket bilen rullar i tjänsten. Kostnaden per månad avgörs av Skatteverkets nybilspris samt av värdet på extrautrustning och tillbehör. Arbetsgivaren får reducera förmånsvärdet till 75 % av det totala förmånsvärdet om tjänstekörningen uppgår till minst 3.000 mil år.

Du hittar aktuella förmånsvärden, regler och nedsättningsregler för miljöbilar på Skatteverkets hemsida.

Mer från Toyota Financial Services

Kontakta Toyota Bilförsäkring Kontakta Toyota Bilförsäkring Har du frågor eller vill ha offert eller teckna någon av våra försäkringar kan du ringa Toyota Bilförsäkrings kundservice. Här hittar du även kontaktuppgifter till Eurocare för skadeanmälan. Försäkring tillsammans med finansiering Försäkring tillsammans med finansiering Funderar du på att finansiera din bil via Toyota Finacial Services? I så fall kan du komplettera din finansiering med Toyota Bilförsäkring. Om Toyota Bilförsäkring Om Toyota Bilförsäkring För att erbjuda ett bättre bilägande har vi tillsammans med Länsförsäkringar utformat en av marknadens mest heltäckande försäkring, Toyota Bilförsäkring. Bilförsäkring vid skada Bilförsäkring vid skada Som kund i Toyota Bilförsäkring får du tillgång till snabb och effektiv skadereglering. Så här går du tillväga om du råkar ut för skada.
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!