1. Finansiering Privat
 2. Toyota Easy Billån
Jag vill....

Toyota Easy Billån

Ett billån på dina villkor

Toyota Easy Billån är en ny typ av billån med garanterat återköpsvärde som både ger dig lägre månadskostnad och möjligheter till ett enklare, tryggare och ett lite mer flexibelt bilägande. En av de stora fördelarna är att vi garanterar ett minsta återköpsvärde på bilen. Efter kontraktstidens slut öppnar sig flera valmöjligheter - du kan välja om du vill byta till en ny bil, behålla bilen eller lämna tillbaka bilen.

 

Fördelar med Toyota Easy Billån

Ett billån med garanterat återköpsvärde – så fungerar det efter avtalstiden!

Byt till ny bil

Byt till ny bil vid kontraktstidens slut. Utnytja eventuellt överskott till att finansiera kontantinsatsen på den nya bilen. Det garanterade återköpsvärdet ger dig ett tryggt andrahandsvärde.

Behåll bilen

Gör en slutbetalning och behåll bilen efter kontraktstidens slut. Du bestämmer själv vilken slutbetalning du vill ha. Vi kan även hjälpa dig som kund med att förlänga ditt befintliga avtal.

Lämna tillbaka bilen

Efter kontrakttidens slut så är det bara att lämna tillbaka bilen. Med det garanterade återköpsvärdet så kan du känna dig trygg med vad bilen minst kommer att vara värd vid avtalets slut.
 • Garanterat återköpsvärde
  Vid kontaktstidens slut väljer du om du vill byta till en ny bil, lämna tillbaka bilen eller fortsätta med ny finansiering. Med vårt garanterade återköpsvärde vet du alltid vad bilen minst kommer vara värd - något som är unikt för Toyota Easy Billån. Självklart kan du välja att lösa lånet i förtid, utan extra konstnad.

  Förmånlig månadskostnad
  Förutom ränta, beräknas månadskostnaden på bilens pris minus kontantinsatsen och den slutbetalning som du väljer. Du kan även välja till serviceavtal och försäkring för ett heltryggt bilägande. Räntan är dessutom avdragsgill i deklarationen.

  Kontantinsats
  Välj hur stor kontantinsats du vill lägga (minst 20%). Precis som vanligt gäller nybilsgaranti, vagnskadegaranti och Eurocare vägassistans i 3 år.

 • Hitta din nästa Toyota med Easy Billån. Prova vår lånekalkylator för att hitta den Toyota som passar dig bäst!
Garanterade återköpsvärdet förutsätter att du inte har kört längre än avtalad körsträcka, att bilen är i normalt skick och service utförda enligt tillverkarens rekommendationer.