Toyotas elhybrider är perfekta arbetskamrater som sänker kostnaderna i din verksamhet. De ger dig låga ägarkostnader, utrustning med hög standard och ett mycket lågt utsläpp av koldioxid, vilket leder till lägre skatter som sparar ditt företag pengar.

Störst utbud av elhybrider

Toyota var först ut med att erbjuda elhybrider redan 1997. I dag väljer du mellan sju olika elhybridmodeller, inklusive den kompakta Yaris, den smidiga Auris, den rymliga Auris Touring Sports och den robusta och samtidigt eleganta RAV4. Som ledande inom elhybrider kommer vi alltid ha en modell som passar din verksamhet.

Kvalitet och tillförlitlighet med världsrykte.

Kvaliteten och tillförlitligheten gör Toyotas elhybrider till bekymmersfria inslag i din bilpark. Alla våra elhybrider har 5 års/10.000 mils nybilsgaranti. Efter att ha genomgått den årliga s.k. Hybridhälsokontrollen förlängs batterigarantin med ytterligare 1 år/1.500 mil i taget fram tills bilen fyller tio år. Det ger dig ett bekymmersfritt bilägande, med tid över till att fokusera på din kärnverksamhet.

Låga ägarkostnader

Tack vare kombinationen av en bränsleeffektiv bensinmotor och en elmotor blir varje färd kostnadseffektiv. Att det begränsade behovet av service och underhåll sänker kostnaderna ytterligare bidrar till att Toyotas elhybrider kan erbjuda dig mycket låga totalkostnader.

Låga utsläppsnivåer och låga driftkostnader

Med Toyotas elhybrider i bilparken stärker du företagets miljöprofil. Låga koldioxidutsläpp och låg bränsleförbrukning betyder mindre miljöpåverkan — samtidigt som det ger lägre skatt och sänker företagets bilkostnader.

Upptäck mer...

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!