Kontakta oss

Har du frågor gällande produkt, försäljning, provkörning, reparation, reservdelar, tillbehör eller servicefrågor, kontakta din återförsäljare via Sök återförsäljare.

För övriga frågor är du välkommen att kontakta oss. Vi hanterar ärendet inom 24 timmar på helgfria vardagar.

Kontaktuppgifter
För frågor om ditt Min Toyota-konto, Multimedia och Connected services.

Vi svarar inom 24 timmar helgfria vardagar.
Våra öppettider är vardagar mellan kl. 08.30-16.30.
Kontaktuppgifter
Adress & fax
Toyota Financial Services
Box 1206
172 24 Sundbyberg
Telefon
08-622 35 20 Vardagar: 09.00-16.00
Detta fält måste fyllas i för att du ska kunna gå vidare.
Detta fält måste fyllas i för att du ska kunna gå vidare.
Detta fält måste fyllas i för att du ska kunna gå vidare.
Integritetspolicy

Toyota Sweden AB (”TSW”) Box 1103, 172 22 Sundbyberg och Toyota Motor Europe NV/SA, (“TME”), Avenue du Bourget/Bourgetlaan 60, 1140 Brussels, Belgium, kommer som ”Personuppgiftsansvariga” att samla in dina Personuppgifter (enligt nedan) för de ändamål som beskrivs nedan.

Följande regler kommer att tillämpas när du kontaktar oss med en förfrågan om provkörning, offert, broschyr, möte eller annan informationsförfrågan om Toyotas/Lexus produkter, tjänster eller appar via vår Toyota/Lexus webbsida eller en Toyota/Lexus applikation.
- Du kommer att bli tillfrågad att ge oss följande Personuppgifter: namn, postadress, e-postadress och telefonnummer samt i vissa fall registreringsnummer.
- Vi kommer att använda dessa Personuppgifter enbart för att tillmötesgå och följa upp dina förfrågningar.
- Dina Personuppgifter kommer inte att delas med något annat företag med undantag för att vissa av dina förfrågningar kan komma att tillmötesgås genom din valda Auktoriserade Återförsäljare/Verkstad.
- För att göra det möjligt för oss och dig själv att följa upp dina förfrågningar på ett smidigt sätt kommer dina Personuppgifter att lagras i max 3 år efter det datum som du tillhandahöll oss dem och de kommer att raderas vid utgången av denna tidsperiod.

Reglerna ovan måste läsas tillsammans med Toyota Allmänna Integritetspolicy i vilken de allmänna villkoren för behandlingen av dina Personuppgifter beskrivs och som du måste läsa och godkänna. Var vänlig följ följande länk www.toyota.se/legal/integritetspolicy.json
Detta fält måste fyllas i för att du ska kunna gå vidare.
Detta fält måste fyllas i för att du ska kunna gå vidare.

Ditt meddelande har skickats.

Tack för att du kontaktar Toyota. Vi hanterar ärendet inom 24 timmar på helgfria vardagar.
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!