Hilux

- redo för alla utmaningar.

Toyota Hilux bygger på 50 års vidareutveckling och erfarenhet av att bygga pickuper för de allra tuffaste uppdragen på de allra svåraste underlagen. På samma gång är Hilux en otroligt komfortabel bil att färdas långt i.

Den här pickupen tar dig fram där du inte trodde det var möjligt. Med fyrhjulsdrift, differentialspärr och de senaste, mest förfinade elektroniska hjälpmedlen som standard.

Den här pickupen är också fullmatad med snygga inredningsdetaljer och den senaste tekniken för att maximera din komfort. De nydesignade skinnklädda sätena med el-justering erbjuder mer komfort och stöd än tidigare och ratten är ställbar i både höjdled och längdled för att du ska kunna hitta din ideala körställning. I baksätet på Double-Cab finns trepunktsbälten, Isofix fästen samt gott om utrymme och ett rejält mittarmstöd. I mittkonsolen finns till och med ett 220-voltsuttag så att du kan ladda din dator.

Hilux kraftfulla och tydliga linjeföring framstår i sin bästa dager vare sig den är skinande ren eller helt nedstänkt, vare sig du är ute på jobb en kall vinterdag eller på utflykt en ljummen sommarkväll.

Från den nya grillen, nu integrerad med motorhuven och omgiven av LED-belysning, till de väl tilltagna skärmbreddarna och dörrarnas skarpa veck — allt andas sofistikerad kraft. Kromdekoren längs rutornas nederkant förstärker utstrålningen, liksom utbudet av fälgar.

Efter 50 år så vet vi vad du förväntar dig av en pickup, därför finns det bara en Hilux.

Filmen som ger dig mer av Hilux.

Hilux - redo för alla utmaningar!
Kontakta din lokala Toyota-återförsäljare och be att få tala med en företagsrådgivare så får du hjälp med att hitta rätt bil och rätt finansiering för just dig eller ditt företag.

Egenskaperna
  • Helt ny Euro 6-motor - Förfinad, förbättrad med kraft som räcker och blir över
  • 20% mer vridstyv ram
  • Ännu tåligare och mer kapabel off-road
  • Toyota safety sense aktiv säkerhet och 7 krockkuddar som standard
  • Nya växellådor med lägre och högre utväxling på samma gång
  • Dragkapacitet på 3,2 ton
  • Dragkrok standard
  • Flak inklätt i superstark durkplåt
  • 7” pekskärm Toyota Touch med multimedia funktioner och Go navigation (vissa modeller)
Vill du veta mer om nya Hilux?
Kontakta din närmsta återförsäljare redan idag!

Mer om Hilux

Historien om Hilux Historien om Hilux Tack vare sin förmåga att tackla alla typer av tuffa terrängförhållanden — inklusive Nordpolen, Sydpolen och Dakarrallyt — har Hilux för många blivit ett självklart val när man behöver en kraftfull arbetshäst. Hilux Hilux Med nyutvecklad ramkonstruktion och karosstruktur, har Hilux blivit än mer robust. Detta i kombination med att såväl exteriören som interiören har uppgraderats och den maximala släpvagnsvikten utökats, gör Toyota Hilux till den ultimata pickupen. Vare sig du ger dig ut på helgutflykt i svårforcerad terräng eller behöver en pålitlig arbetskamrat i vardagen. Transportbilar Transportbilar Toyotas transportbilar finns i flera modeller och motoralternativ för att på bästa sätt utföra olika arbetsuppgifter. Alltid med högt prioriterad komfort och körkänsla.
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!