Showroom online
Hitta närmaste återförsäljare!
Bygg din Toyota
Provkör en Toyota
Lånekalkylator
Boka service
Min Toyota

Proace City Entry - Kort

 • Fälgar 15", stål
 • Bakdörrar dubbla, öppningsbara 180 grader
 • Sidodörr skjutbar, 1 stycken (höger sida)
 • Skymningsrelä
Jämför
Toyota Proace City - Entry - Kort
  • White (EWP) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Dark Grey (EVL) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Silver (KCA) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Black (KTV) Ej tillgänglig till detta motorval
Från
149.900 kr
exkl. moms
Blandad körning
Värden enligt nya testcykeln WLTP som gäller för förbrukning och koldioxid (CO2) från januari 2019. Denna deklaration är främst avsedd för jämförelse mellan olika bilmodeller. Bränsleförbrukning och koldioxid (CO2) kan bli högre eller lägre beroende på bl a utrustning, körsätt och körförhållanden.
6.8 l/100 km
CO2
Värden enligt nya testcykeln WLTP som gäller för förbrukning och koldioxid (CO2) från januari 2019. Denna deklaration är främst avsedd för jämförelse mellan olika bilmodeller. Bränsleförbrukning och koldioxid (CO2) kan bli högre eller lägre beroende på bl a utrustning, körsätt och körförhållanden.
153 g/km

Kompakt utanpå. Kompetent inuti.

Nya Proace City är funktionell, flexibel och har utrustning och komfort som en personbil. Med klassledande lastlängd kan både den korta och långa varianten rymma upp till två lastpallar. Proace City har 4 krockkuddar och autobroms som standard och förarmiljön är uppkopplad och full av smarta detaljer.

Ta en titt

Se de viktigaste funktionerna hos Proace City. Dra för att rotera.

 • Rör sig som en lättviktare, slår som en tungviktare

  Proace City har en generös lastkapacitet, upp till 4,3 m3. Den har snäv vändcirkel, små hjulhus i skåpet och en låg lasttröskel vilket underlättar din vardag. Comfort och Professional har en lastlucka i mellanväggen vilket gör att du kan få med dig riktigt lång last.

 • Vilken motor passar dig bäst?

  Ett brett sortiment av avancerade drivlinor, både som bensin och diesel. Välj mellan fem- eller sexväxlad manuell eller åttaväxlad automatisk växellåda. Med klassens bästa värden för CO2-utsläpp och enastående bränsleekonomi har Proace City drivlinan som passar perfekt till dina affärsbehov.

  Väljer du ett av våra dieselalternativ så kan du köra din Proace City på den helt förnyelsebara, syntetiska dieseln HVO. Då den tillverkas av restprodukter av vegetabiliska och animaliska fetter och oljor (ej palmolja) sänker den koldioxidutsläppen avsevärt.

 • Extra utrymme när du behöver det

  Proace City erbjuder flexibiliteten som företag behöver, med en rad olika interiörer för att tillgodose varje bransch. Med Smart Cargo skapar du ytterligare lastlängd och bärförmåga med en genial lucka i skottet för att transportera längre last.

 • Säkerhet är aldrig ett val

  Med standardsäkerhetsfunktioner som inkluderar ett avancerat Aktivt krockskyddssystem (PCS), Vägskyltsigenkänning (RSA), Körfilsvarning (LDA), farthållare med justerbar hastighetsbegränsare (ASL) och Driver Attention Alert kan du vara säker på att Proace City har täckt in alla eventualiteter.

Redo för affärer när du är det

Hos Toyota är vi seriösa när det kommer till affärer och ditt företag – därför skapade vi Proace City. Den är designad för dig; smidig att köra och passar till 100% för att tillgodose dina behov, samtidigt som den har förmåga att överraska. Nya, Proace City är allt du förväntar dig av Toyota, i en transportbil.

 • Helt enkelt praktisk

  Proace City älskar stadsmiljön tack vare sin kompakta storlek. Din last kommer alltid att vara lättillgänglig. Dessutom kan skjutdörrar monteras på båda sidor. Lastkapacitet och längd kan enkelt ökas med Smart Cargo System: total lastlängd upp till ytterligare 1,3 m och lastkapacitet med 0,4 m3.

 • Komfortzon på arbetet

  Tack vare en bekväm kupé, lättöverskådlig instrumentbräda och sköna säten, är Proace City designad för att hålla dig alert. Dessutom skapar det smarta fällbara framsätet i mitten en praktisk arbetsyta medan du förvarar dina värdesaker och andra nödvändigheter under sätena och utom synhåll.

 • Extra utrymme när du behöver det

  Proace City erbjuder en rad inredningar som passar varje bransch/verksamhet. Smart Cargo ger ytterligare lastlängd och bärförmåga med en lucka i mellanväggen för att transportera längre last.