Bygg din RAV4
Hitta närmaste återförsäljare!
Provkör RAV4
Räkna på Privatleasing
Min Toyota

RAV4

ELHYBRID

100 % SUV.
100 % ELHYBRID.
Inga kompromisser.

Från 336.900 kr
 
Blandad körning
Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) att ersätta NEDC (New European Drive Cycle), vilket är det nuvarande testförfarandet för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. På grund av mer realistiska testförhållanden är de värden som uppmätts under WLTP i många fall högre än de som uppmätts under NEDC.
från 4,4 l/100 km
 
CO2 från 100 g/km
 • Designad för att synas

  RAV4 är byggd för att köras – och designad för att synas. Den kombinerar en robust och gedigen SUV-design med kraftfulla, dynamiska linjer för en sofistikerad storstadskänsla. Resultatet är en extremt kapabel SUV som tar sig fram överallt – säkert och med klass.

 • Kraftfull och effektiv

  Den kraftfulla nya 2,5-liters elhybriddrivlinan kombinerar en enastående mjuk gång med en imponerande accelerationsförmåga och mycket låga CO2-utsläpp för storleksklassen.

 • Stor, stark och smidig

  RAV4 har ett robust och kraftfullt yttre, men är förvånansvärt smidig och lätt att manövrera. Dessutom är sikten utmärkt, vilket gör den till en dröm i stadstrafik. Med en längd på 4,6 meter och en vändradie på bara 5,5 meter är ingen sväng för snäv och ingen väg för smal.

 • Redo för allt

  Säkerhetspaketet Toyota Safety Sense har fått ännu fler smarta funktioner som ökar tryggheten. Ett exempel är det aktiva krockskyddssystemet, som nu upptäcker cyklister i dagsljus och fotgängare även i mörker.

  Utforska säkerhetsfunktioner >

Helt ny RAV4.

Nya RAV4 är byggd för att köras och designad för att synas. Med en självsäker och sofistikerad design, passar RAV4 lika bra in i storstäder som på breda landsvägar. Nya RAV4 är fullt utrustad med ny teknik, noga genomtänkta lösningar och plats för både packning och hela familjen. Välj mellan 2WD eller AWD-i. Känn hur äventyret väntar, vart du än är på väg.

 • Helt ny design.

  Med inspiration från naturen och jordnära element är nya RAV4 karaktäristisk och självsäker i sin design. Med sitt robusta och djärva yttre uppmuntrar RAV4 till äventyr, medan den rymliga och stilrena interiören lämnar utrymme till hela familjen. Nya RAV4 tillåter dig att köra vart du vill och hur långt du vill.

 • Helt ny elhybridmotor.

  All kraft du behöver utan att kompromissa med varken effekt eller räckvidd. Den helt nya 2,5 l elhybriddrivlinan kombinerar klassens lägsta CO2-utsläpp och bränsleförbrukning, utan att tumma på kraften. Oavsett om du väljer 2WD eller AWD-i för din nya RAV4 så blir det magiskt tyst när du kör på el.

 • Helt ny plattform.

  Nya RAV4 är byggd på TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) som ger bilen en låg tyngdpunkt, perfekt balanserad kaross och bättre sikt från förarsätet. Nya RAV4 erbjuder exceptionella köregenskaper, utmärkt stabilitet och ren körglädje.


Inga kompromisser. Bara utveckling.
Den helt nya självladdande elhybriddrivlinan på 2,5 l kombinerar klassens lägsta CO2-utsläpp (från 102 g/km) utan att tumma på kraften. Upplev 222 hk och 0-100 km/h på 8,1 sekunder. Nya RAV4 är utrustad med en rad nya innovationer och komfortutrustning som standard. Dessutom kan du välja att lägga till många fler spännande tillval till din nya RAV4 för att ta körglädjen till nästa nivå, exempelvis digital backspegel, panoramasoltak, ljudsystem från JBL och trådlös mobiltelefonladdning.

Chefsdesigner Tatsuya Sonoda började från grunden i sin design av nya RAV4. Med ambitioner om att uppmuntra till äventyr vart man än var på väg, är nya RAV4 inspirerad av naturen i en kraftfull och sofistikerad design. Nya RAV4 definieras av ett kraftfullt och djärvt yttre i kombination med en sofistikerad interiör med plats för allt och lite till.
 

/

Kombinerar stil, säkerhet och prestanda – utan kompromisser.

RAV4 har en kraftfull framtoning med sin robusta exteriör och stilrena interiör. En mängd aktiva säkerhetsfunktioner inger förtroende och gör att du alltid kan känna dig trygg, var du än kör.

Trygghet för alla på vägen.

Trygghet för alla på vägen.

Nya RAV4 är utrustad med Toyota Safety Sense, som har blivit ännu bättre med nya, smarta funktioner. Upplev förarassistans på en helt ny nivå samtidigt som du behåller full kontroll i alla situationer.

Utforska säkerhetsfunktionerna
Bästa betyg i Euro NCAP-testet

5 av 5 stjärnor i Euro NCAP 2019.

Nya RAV4 presterade mycket starkt i samtliga fyra testmoment i Euro NCAP krocktest och har tilldelats maximala fem av fem stjärnor för imponerande bra krocksäkerhet.

Läs hela pressmeddelandet
Appen MyT

Appen MyT, för ditt bilägande.

MyT är vår app som består av ett flertal uppkopplade tjänster för din bil, designade för att göra ditt liv enklare. Med MyT-appen kan du koppla upp och hålla kontakten med din Toyota.

Utforska MyT-appen
Toyota RAV4 som tjänstebil

RAV4 som tjänstebil.

RAV4 kombinerar en hög förarposition och utmärkt sikt runt om. Kupén erbjuder en avkopplande miljö med många praktiska och enkelt åtkomliga förvaringslösningar. Det rymliga och breda bagageutrymmet har ett helt slätt golv utan tröskel som gör det lätt att skjuta in även mycket tunga väskor.

Läs mer om RAV4 som tjänstebil
Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!