Boka service
Hitta närmaste återförsäljare!
Bygg din Toyota
Provkör en Toyota
Lånekalkylator
Min Toyota

Toyota
GR Supra

Fokus på känslan

Från 680.900 kr
 • Aerodynamiskt inspirerad av GAZOO Racing

  Med sin långa motorhuv, kompakta kaross och dubbel targa, står nya Toyota GR Supras design ut och fångar hjärtan hos riktiga entusiaster och klassiska sportbilfans.

 • För bana och landsväg

  Vare sig du är på banan eller landsvägen ger nya Toyota GR Supras 3,0 liters sexcylindriga motor dig alla ingredienser för att stimulera dina sinnen.

 • Säkerhet utan kompromiss

  I en högpresterande sportbil är säkerheten högt prioriterad – och Toyota GR Supra är inget undantag med bland annat Supra Safety+.

Legenden är tillbaka

Inspirerad av över 50 års arv, kommer nya Toyota GR Supra med en perfekt kombination av kraft, balans och körupplevelse, som erbjuder riktiga entusiaster den ultimata körglädjen.

 • Körglädje

  Nya Toyota GR Supra är en sportbil i sin renaste form. För denna känsla finns inget utrymme för kompromisser.

 • Supras själ

  Supra är en levande legend bland sportbilfans, biobesökare och gamers, och har en given plats i den bilburna populärkulturen. Nya Toyota GR Supras släktträd kan faktiskt spåras ända tillbaka till 60-talets ikoniska Toyota 2000GT.

 • Kraftfull prestanda

  Utrustad med Single twin-scroll turbo, direktinsprutning och variabel ventilstyrning så levererar nya Toyota GR Supra 340 bromsade hästkrafter och 500 NM vridmoment för att göra 0-100 km/h på 4,3 sekunder och ha en toppfart på 250 km/h.

Den ultimata körupplevelsen

Utvecklingen av nya Toyota GR Supra drivs inte av enkla siffror eller varvtider – utan med fokus på känslan av vad du upplever bakom ratten.

Racing-inspirerad aerodynamik

Racing-inspirerad aerodynamik

Nya Toyota GR Supra är den första globala GR-modellen som producerats i samarbete med TOYOTA GAZOO Racing. All vår erfarenhet från tävlingsverksamhet på toppnivå har legat till grund för att producera en ren sportbil som känner sig hemma både på racingbanan och i vardagen.

Föraren i fokus

Föraren i fokus

Inspirerad av inredningen i en bil byggd för racingbanan är kupén i nya Toyota GR Supra utformad för att sätta föraren i fokus. Nya Toyota GR Supra är den perfekta bilen för alla typer av upplevelser, GT-komfort när du vill ha det och sportbilskänsla när du behöver det.

Det gyllene snittet

Det gyllene snittet

Den bästa balansen med överlägsen stabilitet uppnås när förhållandet mellan hjulaxelns längd och bilens bredd är mellan 1.5 och 1.6. Med utgångspunkten i framstående motorsportteknik och design har nya Toyota GR Supra det perfekta gyllene snittet på 1.55.

Säkerheten först

Säkerheten först

I en högpresterande sportbil är säkerheten högt prioriterad – och Toyota GR Supra är inget undantag. Med Supra Safety+ ingår bland annat av Blind Spot Monitor, Lane Departure Alert, intelligent parkeringssensor, automatisk bromsning och E-Call. Dessutom är alla Toyota GR Supra utrustade med Adaptive Cruise Control som standard.

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!