Showroom online
Hitta närmaste återförsäljare!
Bygg din Toyota
Provkör en Toyota
Lånekalkylator
Boka service
Min Toyota
gr-sport-logo

GR Supra Active - Coupé 2 dörrar

gr-sport-logo
  • Atacama Yellow B21 (D06) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Mineral White Me. A96 (D01) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Glacier Silver Me. A83 (D02) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Bluestone Me. C2Y (D03) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Black Sapphire Me. 475 (D04) Ej tillgänglig till detta motorval
 • Crimson Red A61 (D05) Ej tillgänglig till detta motorval
Från
687.900 kr
Blandad körning
Värden enligt nya testcykeln WLTP som gäller för förbrukning och koldioxid (CO2) från januari 2019. Denna deklaration är främst avsedd för jämförelse mellan olika bilmodeller. Bränsleförbrukning och koldioxid (CO2) kan bli högre eller lägre beroende på bl a utrustning, körsätt och körförhållanden.
8.1 l/100 km
CO2
Värden enligt nya testcykeln WLTP som gäller för förbrukning och koldioxid (CO2) från januari 2019. Denna deklaration är främst avsedd för jämförelse mellan olika bilmodeller. Bränsleförbrukning och koldioxid (CO2) kan bli högre eller lägre beroende på bl a utrustning, körsätt och körförhållanden.
185 g/km

Legenden är tillbaka

Inspirerad av över 50 års arv, kommer GR Supra med en perfekt kombination av kraft, balans och körupplevelse, som erbjuder riktiga entusiaster den ultimata körglädjen.

 • Körglädje

  GR Supra är en sportbil i sin renaste form. För denna känsla finns inget utrymme för kompromisser.

 • Supras själ

  Supra är en levande legend bland sportbilfans, biobesökare och gamers, och har en given plats i den bilburna populärkulturen. GR Supras släktträd kan faktiskt spåras ända tillbaka till 60-talets ikoniska Toyota 2000GT.

 • Kraftfull prestanda

  Utrustad med Single twin-scroll turbo, direktinsprutning och variabel ventilstyrning så levererar GR Supra 340 bromsade hästkrafter och 500 NM vridmoment för att göra 0-100 km/h på 4,3 sekunder och ha en toppfart på 250 km/h.

Den ultimata körupplevelsen

Utvecklingen av GR Supra drivs inte av enkla siffror eller varvtider – utan med fokus på känslan av vad du upplever bakom ratten.

 • GR Supra är den första globala GR-modellen som producerats i samarbete med TOYOTA GAZOO Racing. All vår erfarenhet från tävlingsverksamhet på toppnivå har legat till grund för att producera en ren sportbil som känner sig hemma både på racingbanan och i vardagen.

 • Inspirerad av inredningen i en bil byggd för racingbanan är kupén i GR Supra utformad för att sätta föraren i fokus. GR Supra är den perfekta bilen för alla typer av upplevelser, GT-komfort när du vill ha det och sportbilskänsla när du behöver det.

 • Den bästa balansen med överlägsen stabilitet uppnås när förhållandet mellan hjulaxelns längd och bilens bredd är mellan 1.5 och 1.6. Med utgångspunkten i framstående motorsportteknik och design har GR Supra det perfekta gyllene snittet på 1.55.

 • I en högpresterande sportbil är säkerheten högt prioriterad – och GR Supra är inget undantag. Med Supra Safety+ ingår bland annat av Blind Spot Monitor, Lane Departure Alert, intelligent parkeringssensor, automatisk bromsning och E-Call. Dessutom är alla GR Supra utrustade med Adaptive Cruise Control som standard.